4 handige apps voor nieuwe mama’s 0 893

4 handige apps voor nieuwe mama’s

Na negen maanden is het zo ver: jouw liefste zonnestraaltje is geboren en de wereld lijkt ineens zoveel mooier. Elk moment samen voelt als een ontdekkingsreis. Toch brengt het zijn van een nieuwe mama ook veel uitdagingen met zich mee. Zo heeft jouw kindje al jouw aandacht en energie nodig en dit kan er soms voor zorgen dat je jezelf verliest of even geen nieuwe inspiratie meer hebt. Gelukkig leven we in een moderne tijd en zijn er ondertussen een tal van apps die jou helpen de beste mama te zijn.

1.      Oei, ik groei! App

Met de app van Oei, ik Groei! kun je als mama nog meer uit de sprongen van je kindje halen. Op basis van de onderzoeken van onderzoekers Dr. Hetty van de Rijt en Dr. Frans X. Plooij heeft Oei, ik Groei! een app laten ontwikkelen, waarmee je als ouder de 10 sprongen in de mentale ontwikkeling van je baby kunt bijhouden en tips krijgt om je kindje te ondersteunen in deze leerfases. Zo krijg je bijvoorbeeld automatische meldingen wanneer een sprong begint, kun je gemakkelijk een dagboek bijhouden en krijg je spelletjes en tips om het meeste uit deze sprongen te halen.

2.      Happje

Deze app is speciaal ontwikkeld voor kersverse mama’s en papa’s die houvast en inspiratie zoeken over gezonde voeding voor je baby. De app geeft je ideeën voor oefenhapjes. Je kunt zelf instellen of je vlees, vis of vegetarische recepten wilt ontvangen, zodat je alleen deze recepten ontvangt. Dat is nou slim bedacht door de app bouwers van Happje!

3.      Smart Life App

Deze app is niet alleen bedoeld voor mama’s, maar is een mobiele app waarmee je slimme apparaten op afstand bedienen via je telefoon. Denk hierbij aan het aan en uitzetten van de lichten, het instellen van je robot stofzuiger, of het uitlezen van de babyfoon. Vooral dit laatste is handig voor nieuwe moeders, omdat je hiermee met je telefoon kunt zien of je kindje slaapt en of het goed gaat. Dit is een handige app waarmee je de live beelden van de babyfoon met camera altijd en overal kunt bekijken. 

4.      How About Mom

Natuurlijk doe je als moeder alles voor je kindje. Maar het is ook belangrijk om om jezelf te blijven denken. Met de app van How About Mom, krijg je de ondersteuning die je hiervoor nodig hebt. De app geeft je tips en begeleiding over onderwerpen zoals het starten met borstvoeding, weer veilig sporten na de bevalling, als ook handvatten voor meditatie- of ontspanningsoefeningen om je meer grip te geven op je drukke leven.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire onderwerpen

Aanbevolen