Een uitje met vriendinnen 0 10533

uitjes vriendinnen

Kinderen, hoe vermoeiend ze ook zijn, je blijft er altijd van houden. We weten tenslotte allemaal hoe moeders zijn. Toch is het ook belangrijk eens aan jezelf te denken en wat quality-time met je vriendinnen door te brengen. In de zomer kan de zee zeer rustgevend en leuk zijn. In de winter prefereer je dan misschien liever de Ardennen om te gaan wandelen.

Met de hele ploeg op pad

Als je met je twee beste vriendinnen er eens op uit trekt zal dit meestal geen probleem geven. Maar heb je een wat grotere vriendengroep, dan kan het vervoer weleens voor hinder zorgen. Je hebt dan groepsvervoer nodig. De meest voor de hand liggende oplossing is het openbaar vervoer. Dit geeft wel niet echt een vakantiegevoel. Daarom kun je ook een klein busje of een camionette huren voor een aantal dagen. Hiermee kun je je dan ook op de locatie zelf nog verplaatsten. Een andere tip is touringcar verhuur bij een busbedrijf.

Budget ten einde?

De meeste vakanties zijn op zich al duur. Je moet vervoer regelen en ook al een verblijfplaats, maar ook voeding mag je niet vergeten. Uiteindelijk komt het erop neer dat je budget stilaan op is, maar nu heb je nog niets om de dag mee door te komen. Daar zijn gelukkig ook goedkope oplossingen voor. Wandelen is bijvoorbeeld helemaal gratis, en als je je best doet een mooie route uit te stippelen, kan dit uitstekend uitpakken. Een terrasje kan ook altijd leuk zijn en een drankje hoeft niet veel te kosten. Als je naar de zee gaat kost het sowieso al weinig, dus dat is ook een optie.

Waar en hoelang?

De eerste vraag die je je moet stellen is, hoelang gaan we op vakantie. Je kan bijvoorbeeld een weekendje overnachten in Gorinchem of een hele week naar de Ardennen. Om nog maar te zwijgen over wat je precies wilt boeken. Zijn je vriendinnen en jij eerder het type dat van reizen houdt waar al de activiteiten al gepland zijn en waar je geen energie in het koken moet steken, maar gewoon wilt aanschuiven aan tafel? Dan is een hotelletje wellicht de beste oplossing. Is dit niet het geval? Dan kan je opteren voor een Centerparks of Landal of een huisje ergens rustig.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire onderwerpen

Aanbevolen