Verloskundigepraktijk Nieuw-West en Badhoevedorp 0 546

kind

Zwanger in Nieuw-West en Badhoevedorp

Je hebt ineens een positieve zwangerschapstest in handen, maar hoe nu verder? Of je nu in blijde verwachting bent of dat je het misschien niet had verwacht, ga eerst op zoek naar een fijne verloskundigenpraktijk om je daar aan te melden. Zo krijg je de zorg, begeleiding en ondersteuning waar je behoefte aan hebt. Woon je in Amsterdam Nieuw-West of Badhoevedorp, dan kun je voor goede zorg terecht bij onze verloskundigenpraktijk. Daarnaast is er een echopraktijk gevestigd. Wij verzekeren je van professionele zorg, waarbij er veel ruimte is voor jullie persoonlijke wensen.

Zwanger en intake

Ben je zwanger en intake al gepland? Zo niet, dan kun je die meteen plannen, want dat kan zodra je weet dat je zwanger bent. De intake vindt meestal rond de 8 weken zwangerschap plaats. Tijdens deze eerste afspraak wordt de gezondheid van jou en jouw partner in kaart gebracht en kun je al je vragen stellen. Ook wordt er bij de zwangere bloed afgenomen en luisteren we samen naar het hartje van de baby. De verloskundige geeft op basis van al deze informatie adviezen voor de komende periode, zoals het letten op het eten van bepaalde kaas- en vleeswaren.

Verloskundigen in Amsterdam

Het kan een uitdaging zijn om een verloskundigenpraktijk in Amsterdam te vinden waar je je ook nog eens prettig bij voelt. Woon je aan de westelijke rand van de stad, dan vind je een vertrouwde en veilige omgeving bij onze verloskundigen in Amsterdam. Wij zijn met vijf vaste verloskundigen jouw aanspreekpunt en bekende gezicht gedurende de gehele zwangerschap en bevalling.

Meer informatie?

Wanneer je meer wilt weten over hoe de verloskundige zorg in Nederland geregeld is, kun je voor meer informatie op de website van de Koninklijke Nederlandse Organisatie voor Verloskundigen kijken. Daar vind je bijvoorbeeld de richtlijnen en standaarden die gelden voor wat te doen bij langdurig gebroken vliezen tijdens de bevalling of informatie over de kinkhoestvaccinatie vanaf 22 weken zwangerschap. Zo ben je goed voorbereid op de zwangerschap en bevalling.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire onderwerpen

Aanbevolen