Met deze stappen voel jij je een stuk jonger 0 642

Met deze stappen voel jij je een stuk jonger

Als moeder wil je er natuurlijk het liefst zo hip mogelijk uitzien. Zeker na 40-jarige leeftijd ontwikkelt mening moeder een drang om zichzelf jong te voelen: de midlife crisis. Zo zal de ene moeder het liefst activiteiten ondernemen die haar herinneren aan haar jonge jaren, terwijl de andere moeder er het liefst jong uitziet. Echter gaat het zo nu en dan nog wel is mis met moeders die er jong uit willen zien en is het daarom tijd dat ze zich meer bewust worden van de do’s en don’ts. 

Goede verzorging

Ten eerste is het belangrijk dat je als moeder een goede verzorging gebruikt. Hiermee kan je namelijk op lange termijn de veroudering vertragen. Zorg ervoor dat je een goede dagcrème gebruikt en je goed insmeert met spf elke dag. Dit gaat niet alleen rimpels tegen, maar ook pigmentvlekken die op latere leeftijd naar boven kunnen komen. Naast huidverzorging is een goede haarverzorging ook belangrijk. Denk hierbij aan een shampoo voor droog haar en een fijne conditioner. Op deze manier zorg je ervoor dat je een frisse uitstraling hebt. 

De geschikte outfit

Naast verzorging is het ook belangrijk dat je de juiste kledingkeuzes maakt. Zo is het belangrijk dat je kleding kiest die bij je lichaamsvorm past. Niet alleen zorgt dit ervoor dat je er verzorgd uitziet, maar het kan er ook voor zorgen dat je daardoor beter in je vel zit. Een korte top waardoor je een deel van je buik ziet kan je dan beter overlaten aan de jeugd. Kies daarom voor een mooie blouse of een kleurrijke pantalon. Dit is netjes, maar met een leuke kleur ook jeugdig. Maak dit af met een kapsel met genoeg volume door een texture spray en je kan zo door voor een 30-jarige vrouw. 

Leeftijd is maar een getal

Als laatste is het natuurlijk belangrijk dat je je niet teveel laat leiden door je leeftijd. Uiteindelijk is het maar een getal en draait het leven veel meer om hoe jij op dat moment in je vel zit. Zorg daarom dat je leuke dingen blijft doen met vriendinnen en er verzorgd uit blijft zien. Dan zal je je al snel een stuk jonger gaan voelen.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire onderwerpen

Aanbevolen