Schoenen 0 569

Schoenen zijn populairder dan ooit tevoren. Schoenen maken steeds meer onderdeel uit van de mode en zijn voor velen een echte blikvanger van hun outfit geworden. De markt speelt daar slim op in en er zijn schoenen in de meest uiteenlopende vormen en kleuren te verkrijgen op dit moment. Ieder seizoen kunnen we weer nieuwe schoenentrends in de winkels zien liggen. Schoenen zijn naast een mode item ook onmisbaar in het dagelijkse leven maar zijn niet altijd zo vanzelfsprekend geweest. Schoenenmode is een verschijnsel dat al bijna 1000 jaar oud is. Voor die tijd werden schoenen eigenlijk alleen gedragen om de voeten te beschermen. Rond 1800 kwam er wat meer variatie in de schoenenmode en vandaag de dag is er enorm veel keuze op het gebied van schoenen. Schoenen worden niet alleen meer als noodzakelijke bescherming voor je voeten gedragen maar worden ook steeds meer een statussymbool. Met name vrouwen maar ook steeds meer mannen hebben een flinke verzameling schoenen in de kast staan.

Sneakers

In deze tijd zijn schoenen steeds populairder aan het worden. Met name onder jongeren maar ook veel ouderen passen hun schoeisel aan op de laatste trends. Sneakers hebben de laatste jaren een grote groeispurt doorgemaakt. Vroeger was een sneaker een ordinaire sportschoen, die geschikt was om op te gaan tennissen of mee te gaan hardlopen. Tegenwoordig zijn ze van hoge kwaliteit en passen ze volledig in het hedendaagse modebeeld. Een voorbeeld van een populaire sneaker is Mason Garments. Je hebt Mason Garments heren en Mason Garments dames. Mason Garments is een Nederlands sneakermerk uit Amsterdam, dat in korte tijd is uitgegroeid tot één van Nederlands bekendste sneaker labels.  Deze sneakers kan je vinden bij Van Arendonk schoenen. Sneakers zijn ook makkelijk te combineren met je andere kleding en ze hebben een heerlijk loopcomfort.

Moderne sneakers

Het design van sneakers wordt steeds geavanceerder. De technologie gaat zo snel dat de meest doorgewinterde sneakerfreak deze nauwelijks nog kan bijbenen. Meerdere keren per jaar komt er wat nieuws op de markt. Met opkomende futuristische snufjes als veters die zichzelf aansnoeren en 3D-printen, volgen de ontwikkelingen elkaar snel op. Met een link, en je camera, kun je de door jou gewenste sneakers als het ware in 3D door je kamer laten zweven waarbij je het model dus van meerdere kanten bekijken kunt. Zover is het nog niet maar de toekomst van de sneakers zal steeds geavanceerder worden. Maar hoe de ontwikkelingen ook zullen zijn het belangrijkste blijft dat ze lekker lopen.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire onderwerpen

Aanbevolen