Wintergarderobe kind online bestellen: 3 tips 0 186

Wintergarderobe kind online bestellen: 3 tips

De temperaturen dalen en de dagen worden korter. Dat betekent dat de winterkleding weer de kast uit kan! Althans, de kleding die nog past. Elke ouder zal beamen dat kinderen als kool groeien. De kans dat ze de kleding van vorig jaar nog zullen passen is klein. Hoogstwaarschijnlijk zal er dus weer geshopt moeten worden en stiekem vinden we dat ook helemaal niet erg. Want kinderkleding kopen is toch het leukste dat er is? Maar hier komt wel wat bij kijken. 

De meeste ouders kiezen er tegenwoordig voor om Kinderkleding Online te kopen. Zo hoef je niet de deur uit met een kind dat toch geen zin heeft om te passen en kun je op je gemak de verschillende artikelen bekijken. Maar hoe weet je welke maat je kind nodig heeft? En waar let je nog meer op bij het bestellen van de nieuwe wintergarderobe van jouw kleine? In dit artikel geven we je drie tips om het shoppen voor kinderkleding niet alleen leuker, maar ook makkelijker te maken. 

  1. Inventariseer wat je echt nodig hebt 


Het kopen van kinderkleding is zo verleidelijk. Er zijn enorm veel leuke spulletjes verkrijgbaar. Daardoor geef je vaak meer uit dan nodig is. Als je een beperkt budget hebt of simpelweg niet te veel wil kopen, is het belangrijk dat je goed voorbereid te werk gaat. Inventariseer daarom eerst wat je echt nodig hebt. Dat betekent dat er waarschijnlijk veel kleding gepast moet worden. Welke kledingstukken van het voorgaande jaar past je kind nog? 

Maak drie verschillende stapels. Een stapel met kleding die nog goed passen. Een stapel met kleding die niet meer passen en tenslotte nog een stapel met kleding die nog net passen. De stapel die niet meer past moet sowieso vervangen worden, maar houd ook rekening met de kleding die op dit moment nog net aan past. Deze kunnen de komende weken nog wel gedragen worden, maar de winter duurt nog lang. De kans is dus groot dat hier ook vervanging voor moet komen. Je kunt het slim aanpakken door deze items alvast op het lijstje te zetten, maar pas te kopen wanneer het echt nodig is. Rond die tijd beginnen vaak al de eerste wintersales, waardoor je extra geld kunt besparen. 

2. Meet je kind op 


Het nadeel van online winkelen is dat je de kleding niet in de winkel kunt passen. Het is daarom altijd maar gokken welke maat je kind nodig heeft. Bovendien kunnen de pasvormen per winkel flink verschillen. Daarom is het belangrijk om het zekere voor het onzekere te nemen en je kind op te meten. Vrijwel alle online shops bieden een maattabel aan. Zo kun je aan de hand van de maten van je kind eenvoudig de juiste kledingmaat vinden. Zo weet je zeker dat de items ook daadwerkelijk zullen passen. 

  1. Mix & match 


Probeer niet al te veel setjes te kopen, maar investeer vooral in neutrale kleding die op verschillende manieren gecombineerd kunnen worden. Een zogenaamde capsule garderobe dus. Zo heb je minder kleding nodig om verschillende leuke setjes te creëren. Mix & match!

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire onderwerpen

Aanbevolen