Verschillende soorten heren truien op een rij 0 123

Ben je een enorme liefhebber van het dragen van een (dikke) trui in zomer en/of winter? Dan zijn er diverse mogelijkheden om zowel thuis als tijdens het werk netjes voor de dag te komen. Ben je een echte koukleum? Dan wil je misschien wel een nette herentrui met een fleecelaagje aanschaffen of een overhemd onder je trui dragen. Hieronder staan verschillende soorten heren truien op een rij.

Truien dragen

Je kunt truien op diverse manieren dragen. In je vrije tijd kun je truien lekker baggy (dus iets groter) dragen, zodat je je optimaal en vrij kunt bewegen. Een losser zittende trui zorgt ook voor een meer casual uitstraling. Wil je een trui naar zakelijke gelegenheden dragen? Dan kun je deze zowel combineren met een overhemd eronder als met een jasje eroverheen voor een zakelijkere uitstraling. Zorg er bij het dragen van een trui voor een zakelijke gelegenheid wel voor dat de trui netjes aan het lichaam aansluit en niet te groot is. Dit ziet er al snel onverzorgd uit en de kans is groot dat de trui om het lichaam heen gaat flubberen.

V-hals

Truien met een V-hals zonder ervoor dat je deze truiensoort ook kan combineren met het dragen van een overhemd eronder. Zo zorg je voor een semi-casual, speelse look. Zorg dan wel voor een trui met V-hals met een getailleerd design die netjes rondom het lichaam aansluit.

Ronde hals

Truien met een ronde hals zorgen voor een speelse uitstraling en ook deze truiensoort kun je dragen in combinatie met een overhemd eronder. Een trui met een ronde hals zorgt voor meer casual uitstraling, dan een trui met een V-hals.

Stofsoorten

Wil je een kwalitatief hoogwaardige trui kopen? Kies dan voor een trui van wol of katoen. Deze truien hebben vaak een slim fit design die netjes om het lichaam heen sluit. Je dient echter wel op te letten met het wassen van truien die wol bevatten. Deze kunnen namelijk vervormen of krimpen als je ze te heet wast. Tegenwoordig zijn er ook truien die verschillende soorten materiaal combineren, zodat het onderhoud een stuk gemakkelijker wordt. Luxe heren truien op Gentiluomo.com zijn vervaardigd uit diverse materiaalsoorten, waardoor je eenvoudig een keuze kunt maken uit het materiaal wat jij fijn vindt om te dragen. Heb je een trui gekocht van wol en vind je het vervelend dat de trui kriebelt? Leg de trui dan een aantal dagen in de vriezer om ervoor te zorgen dat de stof zachter en minder kriebelig aanvoelt.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire onderwerpen

Aanbevolen