Casual en stijlvol van top tot teen 0 239

Casual en stijlvol van top tot teen

Nederlandse ontwerpers hebben een reputatie hoog te houden en het jonge Nederlandse merk Moscow draagt daar zeker een steentje aan bij. Al sinds 2008 onderscheidt Moscow zich met collecties die eenvoud en karakter in zich verenigen. Collecties die met veel liefde en creativiteit worden ontworpen en samengesteld. Ben jij een vrouw die neigt naar stoer en een tikje nonchalant? Nuchter maar met een vrouwelijke touch? Dan is Moscow je op het lijf geschreven.

Diverse designstijlen

Moscow werkt met een aantal duidelijk gedefinieerde designstijlen, waarvan dit de belangrijkste zijn:

·       Casual chic: ontspannen en elegant, met veel losse silhouetten, zachte stoffen en neutrale kleuren.

·       Minimalisme: een eenvoudig ontwerp met subtiele details, zoals plooien, zakken of een onverwachte snit.

·       Comfort: rijkelijk aanwezig, verwerkt in zachte en natuurlijke stoffen zoals wol, katoen en linnen.

·       All-season: Moscow’s ontwerpen draag je het hele jaar door, zomer én winter.

Geïnspireerd op de natuur

Het kleurenpalet van Moscow wisselt uiteraard per modeseizoen. Momenteel zie je in de coectie veel neutrale kleuren, zoals pasteltinten en aardetinten. Kleuren die zijn geïnspireerd op de natuur, met name de Nederlandse kust. Verder is oversized erg aanwezig, met name de oversized jassen, truien en broeken. De maten van Moscow lopen van XS tot XXL, dus helemaal afgestemd op de Nederlandse vrouw. Als je online wilt bestellen, houd er dan wel rekening mee dat die maten normaal tot iets ruimer vallen dan gemiddeld.

Met het oog op morgen 

Moscow is niet alleen een buitenbeentje qua design en collectie, maar ook op het gebied van duurzaamheid en milieu. Seizoen na seizoen zien ze kans om zoveel mogelijk duurzame materialen te gebruiken. Dat zie je bijvoorbeeld aan een populair materiaal als ‘jersey sensitive’. Die stof gaat 3x langer mee dan katoen, droogt zonder droger en strijkt zichzelf. Dat scheelt veel energie! De stoffenfabrikant gebruikt tijdens de productie 50% minder water. Door de inzet van eigen zonnepanelen wordt nóg meer energie bespaard en ook is er volop aandacht voor minder CO2-uitstoot en minder verpakkingsmaterialen.

Moscow online: ga voor zekerheid

De Moscow collectie kun je heel makkelijk online bestellen. Als je slim bent, kies je voor een vertrouwde aanbieder die veel items op voorraad heeft en klantvriendelijke voorwaarden hanteert. Denk daarbij aan scherpe prijzen, bestelgemak, veilige betaalmethoden, snelle verzending en geen verzendkosten vanaf een bescheiden bestelbedrag. Ook is het fijn als je makkelijk kunt ruilen of je artikel bijvoorbeeld binnen 30 dagen mag terugsturen met geld terug garantie. Sommige online aanbieders hebben zelfs een klantenservice die elke werkdag van 9.00 – 17.00 uur voor je klaarstaat. Dat kan best handig zijn als je vragen hebt of een deskundig advies kunt gebruiken.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire onderwerpen

Aanbevolen