Met deze tips voel jij je tien jaar jonger 0 607

Gezonde lifestyle

Als je moeder wordt, ben je opeens niet alleen verantwoordelijk voor je eigen welzijn, maar ook voor dat van je kind. Het is dan een behoorlijke uitdaging zelf voldoende te slapen, gezond te eten en op tijd te bewegen. Hield je het altijd makkelijk vol iedere dag een rondje te gaan hardlopen? Een baby of een jong kind kan veel van je tijd en energie opslokken. Gelukkig krijg je er heel veel liefde voor terug, maar het is misschien tijd je leven efficiënter in te delen om zelf ook lekker in je vel te blijven zitten. Er zijn allerlei producten, die je daarbij kunnen helpen. Zo zou je shakes en voedingssupplementen voor een goed herstel tijdens de nachtrust kunnen overwegen. Deze kun je bijvoorbeeld bij Herbalife bestellen.

Vind de structuur die bij je past

Bij jouw nieuwe verantwoordelijkheid past ook een nieuw ritme. Om je taken als moeder te kunnen combineren met werk, gezond eten en een goede persoonlijke verzorging, is structuur van essentieel belang. Spreek met je partner af, wanneer jullie tijd voor jezelf nemen en de ander voor jullie kind zorgt. Meet jezelf een routine aan, zodat je ook te midden van alle chaos en stress ’s ochtends niet vergeet je shake van Herbalife te maken of je vitamine C preparaat in te nemen. Het is belangrijk dat je goed voor jezelf zorgt, omdat je dan ook beter voor je kind kunt zorgen. Als je zelf last krijgt van een burn-out, depressie of voortslepende lichamelijke klachten wordt het moederschap onnodig zwaar.

Ga er tijdig tussenuit

Moeder zijn is misschien het mooiste wat er is, maar iedereen heeft tijd voor zichzelf nodig. Ook de handige moeders, die op hetzelfde moment koekjes kunnen bakken, huiswerk kunnen nakijken en een luier kunnen verschonen. Zorg dat je af en toe stoom kunt afblazen met je vriendinnen en jezelf echt even verwend met een gezellige high tea, een goed glas wijn of een spaweekend. Ook voor de relatie met je partner is het goed er af en toe even samen tussenuit te gaan. Breng de kinderen naar opa en oma of de oppas en maak samen een stedentrip, een lange strandwandeling of een kanotochten.

Gezonde voeding

Het is verleidelijk om ongezond te gaan eten, als je het druk hebt. Een frietje of pizza is zo besteld en misschien heb je geen energie meer om te koken. Toch geeft gezonde voeding juist energie. Bij Herbalife kun je allerlei supplementen bestellen, die je dieet aanvullen en ervoor zorgen dat je alles binnen krijgt, dat nodig je nodig hebt. Ben je door een ongezond eetpatroon aangekomen en wil je afvallen, maar heb je geen tijd om dagelijks naar de sportschool te gaan? Dan kunnen de shakes van Herbalife een oplossing zijn.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire onderwerpen

Aanbevolen