3 Stijlvolle dames tops voor de zomer 0 709

3 Stijlvolle dames tops voor de zomer

We kunnen het er allemaal over eens zijn dat het weer het ons niet altijd even makkelijk maakt. Hoe moet je nou met zulk wisselend weer in de zomer stijlvol kleden? Wat voor hippe tops dragen de stijlvolle trendsetters op Instagram, en welke stijlen zijn er te zien in de shops? We zetten een aantal blouses en tops trends op een rijtje die we in het straatbeeld zien. De zomerse topjes komen nu uit de kasten en er zijn 3 trends die deze zomer zeker een zijn. Zorg wel dat je een leuk -jasje bij je heb voor het als weer niet mee zit.

De Racer Tank

De racer-vest top kunnen associëer je misschien met de sportschool.  Maar het is tijd om de racer-vest voor je outfit te laten werken en je dagelijkse garderobe te verfraaien. Deze kleding
Met de racer-vest komt je silhouet tot rust. Gebruik het als basis voor elke lente/zomer outfit en het wordt de strakke basis waarvan je niet wist dat je die nodig had. Het is een ook makkelijke manier om de neontrend uit te proberen zonder er als een markeerstift uit te zien.

De Sheer Sleeve

Toelichting op de stijl: Naarmate de dagen langer en warmer worden, worden onze mouwen meestal korter. Voor degenen onder u die de neiging hebben om wat meer bedekt te blijven, of zoals wij, je bent gewoon een fan van de mouwen, deze is voor jou. Bereik de organza en de blouses en je kunt er deze tijd van het jaar op vertrouwen dat ze het perfecte gelaagdheidsmiddel zijn.

De One-Shoulder

Toelichting op de stijl: Het is een favoriet uit de jaren ’90 die we niet kunnen negeren. Het is terug en gedragen in veel chiquere formules deze keer, zoals met op maat gemaakte scheidingen zoals oversized blazers en broeken. Aanvullende opmerking: Schakel over naar korte broeken en schelpkettingen voor de zomer. Draag met neutralen om het duur te laten lijken.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire onderwerpen

Aanbevolen