5x toffe kledingmerken die je nog niet kent 0 38

Kleding

De lente is gearriveerd en het is tijd om de garderobe te switch van winter- naar lente- en zomerkleding. Als je je kleding uitgezocht hebt, zie je meteen wat je nog voor nieuwe kleding kunt kopen. In een eerder artikel hebben we tips gegeven voor het samenstellen van je zomergarderobe. Wij zetten in dit artikel 5 toffe kledingmerken op een rij die je waarschijnlijk nog niet kent.

Leo & Ugo

Houd je van kleurrijke kleding? Dan zit je met het merk Leo & Ugo zeker goed. Leo & Ugo kleding is kleding van hoge kwaliteit met opvallende prints en borduursels. Het Franse merk bestaat al sinds 1978 en is opgericht door Leo Guy. De kleding is uniek en geschikt voor verschillende gelegenheden. 

FOS Amsterdam

Zoals je aan de merknaam kunt zien, is dit een Nederlands kledingmerk. Het is een familiebedrijf dat in 2005 begonnen is met het verkopen van kleding op verschillende handelsbeurzen door heel Nederland. De klanten waren heel enthousiast en daarom zijn ze begonnen met hun eigen kledingmerk. Kleding met toffe prints voor scherpe prijzen.

NUKUS

De kleding van NUKUS is gemaakt van luxe stoffen uit verschillende landen zoals Portugal en Italië. Wederom een Nederlands merk dat zich richt op vrouwen van alle leeftijden. De oprichter Nick Vervoort wil anderen inspireren met zijn manier van ondernemen. Hij weet iedere keer weer een gedurfde collectie te presenteren met bijzondere patronen en innovatieve ontwerpen.

Viguera

Bij een mooie outfit horen ook mooie schoenen. En daarvoor gaan we naar het merk Viguera met de mooiste espadrilles. Dit type schoen is het paradepaardje van dit merk, met de fabriek in La Rioja. De schoenen zijn gemaakt van de beste materialen zoals esparto, suede en leer. Met de schoenen van dit merk steel je de show deze zomer.

Zoso

Houd je van comfy kleding, maar wil je er wel leuk uitzien? Dan moet je bij het merk Zoso zijn! Dit merk bewijst dat mooie kleding ook fijn en comfortabel kan zijn. De collectie bestaat uit kleding van comfortabele stoffen zoals katoen en travel in verschillende kleuren en prints. Als je een keer kleding van travelstof gedragen hebt, dan weet je hoe fijn dit is. En met deze kleding mag je zeker het huis wel verlaten, maar kun je ook lekker stijlvol loungen op de bank 

Zo heb je wat inspiratie voor een aantal niet ‘standaard’ merken en kun je starten met het aanvullen van je kledingkast.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire onderwerpen

Aanbevolen