Het gemak van een kaftan 0 642

Het gemak van een kaftan

Op het strand liggen in je bikini is heerlijk, lekker bruin worden en genieten van het mooie weer. Maat het vervelende is vaak de kleding die je over de bikini draagt als je naar het strand toe loopt. De kleding moet namelijk makkelijk aan en uit te trekken zijn, het is namelijk schamend als je kleding moeilijk uit gaat op het strand. Vaak ga je tussen de middag ergens lunchen en dan moet je het riedeltje nog een keer mee maken. Wij hebben de oplossing, namelijk een kaftan. Lees snel verder over dit praktische kledingstuk.

Waarom een kaftan handig is

Er is niets zo vervelend als kleding die lastig aan en uit gaat terwijl je op het strand bent. Je wilt namelijk zo snel mogelijk in je bikini liggen en zonnen. Een kaftan is daar ideaal voor. Dit is een luchtige tuniek-achtige jurk, maar dan met lange mouwen. Je doet de kaftan gemakkelijk aan en daarnaast neemt het weinig ruimte in, waardoor je meer kleding mee kan nemen op vakantie. Een kaftan is daarnaast niet alleen leuk om te dragen over een bikini, maar kan ook als jurk gestyled worden. Er zijn namelijk veel verschillende kaftan jurken met mooie kleuren, heldere prints en talloze details. Doe er leuke hakken onder en een leuk tasje en je ziet er fantastische uit!

De geschiedenis van de kaftan

Een kaftan jurk bestaat al een hele tijd. Dit item werd namelijk in de zesde eeuw voornamelijk door mannen gedragen. Het is onderdeel van de Noord-Afrikaanse klederdracht. In de jaren zestig werd de kaftan door een modeontwerper opgemerkt, hij neemt zijn eigen versie in de collectie op. Deze modeontwerper, ook wel Emilio Pucci genoemd heeft de kaftan weer populair gemaakt. Tegenwoordig ziet de kaftan er natuurlijk anders uit dan vroeger. Dit kledingstuk ziet er namelijk vrolijk en elegant uit. Door de felle kleuren en leuke printjes zie je er altijd mooi uit.

Ibizamode

Wil je graag het omkleden op het strand gemakkelijker maken? En er mooi uit zien onderweg naar het strand? Neem dan eens een kijkje op de website van Ibizamode, hier staan namelijk verschillende Kaftans op. Elke kaftan is speciaal en ziet er geweldig uit door de print, kwastjes of het mooie ceintuur.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire onderwerpen

Aanbevolen