De sauna’s zijn weer open, wat doe jij aan? 0 595

Surf poncho

“Niks” is het korte antwoord, maar of je nu een sauna bezoekt op een badkleding dag of op een ‘normale’ dag je draagt altijd een badjas! Nu kennen we de standaard eenkleurige badjas die iedereen een bezit (waardoor je nog wel eens de verkeerde badjas in je handen hebt!), maar er zijn ook tal van opties die het allemaal net een tikje opvrolijken. In deze blog gaan we het hebben over de laatste trends op het gebied van badjassen mode, zodat jij bij je volgende sauna bezoek (op gepaste wijze) de show kunt stelen.

Luxe uitstraling is hot

Een luxe uitstraling blijft ook dit jaar weer in de mode. Een gevoerde badjas met een luxe stof van 100% katoen en trendy strepen zijn hot en dit brengt op een minimalistische manier leven in je badjas. Het leuke van deze trend is dat het vaak een unisex design is, waardoor je samen met je man kunt zoeken naar de perfecte match. Ben je opzoek naar een lekkere warme badjas voor na een koude douche dan is dit je perfecte match. De luxe modellen komen vaak in een effe kleur, maar ben niet bang om te kiezen voor een opvallende badjas. Uniek is het nieuwe normaal!

Ga kleurrijk in een Kimono

Voor een modebewuste, unieke keuze moet je eens gaan kijken naar de kimono. Deze traditionele Japanse stijl combineert het comfort van een badjas met een leuke print. Kimono’s zijn luchtig en voelen zacht op de huid. Ideaal voor de warme zomerdagen. En het leuke is, je kunt er helemaal jezelf in kwijt. Kimono’s komen in allerlei vormen, printjes, kleuren en maten. Wat we hier vaak in terug zien zijn opvallende bloemenprintjes met een zachte kleur. Kies een kimono als je wilt afstappen van de standaard badjas. De perfecte combi tussen opvallend en luxe. 

Is het een handdoek? Is het een badjas? Nee het is een surf poncho!

Surfers hebben de definitie van comfort allang uitgevonden. Surf poncho’s zijn de ideale combinatie tussen een handdoek en een badjas. Wil je even lekker wegdromen in je ligstoel en je even afsluiten van de buitenwereld, zet dan lekker je capuchon op en geniet. Surf poncho’s komen vaak met korte mouwen, een handige buidel en een capuchon. Je kunt ze kopen in verschillende kleuren en maten waardoor je je eigen stijl erop los kunt laten. Daarnaast kun je een surf poncho ook gebruiken als comfortabele ochtendjas of op een stranddag. Als je verkocht bent zorg er dan voor dat je een surf poncho uitkiest die van 100% katoen is gemaakt waardoor ze sneller water absorberen. Een leuk voorbeeld zijn de surf poncho’s van Ponchy. Zij combineren een minimalistische uitstraling met comfort en duurzaamheid. 

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire onderwerpen

Aanbevolen