Bestel jouw persoonlijke comfortabele loungekussens 0 591

Bestel jouw persoonlijke comfortabele loungekussens

Wil jij nou ook maximaal kunnen genieten in jouw tuin? Er zijn veel manieren waarop mensen kunnen ontspannen en de tuin is daar een ideale plek voor. Er even tussenuit om in de buitenlucht wat zonnestralen aanvoelen is een goede manier om stress te verlagen. Vooral wanneer je tuin vol kleur en leven heeft. Wat er dan nog bij hoort is een lekker glas met drinken en een comfortabele lounge set. Uiteraard horen hier comfortabele loungekussens bij.

Comfortabele loungekussens op maat

Jij wilt toch ook optimaal genieten van je loungebank? Dit doe je door je eigen unieke loungekussens op maat te bestellen. Goede loungekussens zijn essentieel voor comfortabele zomeravonden. Ze zijn er in veel verschillende soorten, kleuren en stoffen.

De loungekussens worden ontwerpt en vervaardigd in een werkplaats. Hierdoor kunnen er aan alle wensen en behoeftes van de klanten worden voldaan. Wellicht heb je een loungeset in een aparte vorm, waarbij het lastig is om bijpassende kussens voor de vinden. Door aan te geven welke maat, vorm en kleur jij wil kunnen deze kussens worden gemaakt.

Onderhoud loungekussens

Loungekussens zijn sfeervol en geven de tuinmeubelen dat extra beetje comfort. Maar hoe maak je ze schoon en zorg je dat ze mooi blijven?

1.Kussenbeschermspray

Gebruik parasol- en kussenbeschermerspray  om je tuinkussens tegen vuil te beschermen. Spuit de kussens voordat je ze gebruikt met dit middel. Doe dit zo’n twee keer per jaar. Zo zorg je er voor dat de loungekussens mooi schoon blijven.

2.Pas op met wasmachines

Bekijk goed het wasvoorschrift op het etiket van je loungekussens voordat je ze in de wasmachine wilt gaan wassen. Niet iedere loungekussen kan namelijk in de wasmachine worden gewast. Kussens met een waterafstotende laag zullen namelijk niet vaak in de wasmachine kunnen. Maar ook loungekussens van acryl, polyester of vinyl kun je beter met handwas doen. Voor alle kussens gelden: leg de loungekussens na het wassen nooit in de felle zon om te drogen. Zo verkleuren ze namelijk nog.

3.Pas op met zonnebrandcrème

Vette crèmepjes of zalfjes zijn vaak moeilijk uit loungekussens weg te poetsen. Wanneer je dus wil gaan zonnebaden is het verstandig om een handdoek over de kussens te leggen.

4.Berg de tuinkussens na gebruik altijd op

Na gebruik is het belangrijk om de loungekussens op een droge en goed geventileerde plek op te bergen. Doe dit vooral wanneer je de kussens voor een lange tijd gaat opbergen. Wanneer je ze voor een korte tijd gaat opbergen is het handig om een tuinkussenbox of een tuinmeubelhoes aan te schaffen.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire onderwerpen

Aanbevolen