De 3 leukste Valentijnsdag geschenken om te geven 0 1176

leukste Valentijnsdag geschenken

Valentijnsdag. 14 februari. Een dag waarop geliefden elkaar extra aandacht geven. Dat kan door middel van onder andere cadeautjes, bloemen of kaarten. In dit artikel belichten wij die eerste. Cadeautjes of geschenken. Om nu alvast wat inspiratie op te doen (en je er ook een beetje aan te herinneren deze bijzondere dag niet te vergeten), hebben wij de 3 leukste Valentijnsdag geschenken om te geven voor je op een rijtje gezet. Variërend van een zogenaamde eet activiteit tot een stoere en een ontspannen activiteit.

1.         Eet activiteit: snoephartjes, chocolade en meer

Wanneer wij denken aan Valentijnsdag, dan denken wij – naast liefde en de kleur rood ook – aan hartjes. Hoe leuk (én lekker) is het om van die snoephartjes (je kent ze vast wel) te laten bedrukken met je eigen tekst om daar vervolgens je geliefde mee te verrassen? De tekst op zo’n vruchtenhartje wordt altijd gelezen. Wanneer wij spreken uit eigen ervaring, kunnen wij verklappen dat wij altijd direct op het hartje kijken om te zien welke leuke of lieve tekst er dit keer op staat. Snoephartjes bedrukken is een speciale manier om een boodschap door te geven aan je geliefde. Haast iedereen vindt vruchtenhartjes lekker, dus dat kan ook bij jouw geliefde niet misgaan! Andere lekkernijen die het altijd goed doen op Valentijnsdag zijn chocolade en natuurlijk een romantisch diner (en dat hoeft niet eens in een restaurant te zijn).

2.         Stoere activiteit: parachutesprong, indoor skydiven en meer

Na al dat eten, is het tijd voor actie. Dit leuke Valentijnsdag geschenk is er met name een om te geven aan hem. Tenzij zij jouw stoere supervrouw is. Dan kunnen jullie deze activiteit samen ondernemen. Wanneer je alles uit de kast wilt halen voor Valentijnsdag, dan kun je hem bijvoorbeeld een parachutesprong cadeau doen. Een vergelijkbaar cadeau, maar minder pijnlijk voor je portemonnee is indoor skydiven. Daar zal hij (of zullen jullie) dezelfde kick als bij een vrije val in een windtunnel ervaren. Andere stoere activiteiten waar je aan kunt denken, zijn: off-road rijden met een quad, karting, surfen (heel verslavend!), rafting of kajakken.

3.         Ontspannen activiteit: dagje wellness met sauna

Na al deze spanning en sensatie is het tijd om te ontspannen. Dit leuke Valentijnsdag cadeau zal met name bij haar in de smaak vallen. Hoewel, je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om hier gezellig samen naar toe te gaan. Een dagje wellness inclusief sauna is namelijk een heerlijk geschenk voor allebei. Helemaal wanneer jullie je zojuist samen aan die parachutesprong hebben gewaagd. Tijd om even bij te komen van die adrenaline stoot. Er zijn verschillende soorten “resorts” waar je kunt genieten van zo’n dagje wellness. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan de Zwaluwhoeve of Thermae 2000.

Dit zijn slechts een paar van de leuke Valentijnsdag geschenken die er bestaan. Weet jij al wat je jouw geliefde dit jaar gaat geven? Of heb je nog cadeautips? Laat het ons weten!

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire onderwerpen

Aanbevolen