4 originele cadeaus voor jouw vriend! 0 952

originele cadeaus vriend

Wanneer je vriend jarig is, je hem zomaar wilt verrassen/bedanken et cetera, is een origineel cadeau wel gepast! Maar wat is leuk om jouw vriend te geven? Bedenk iets origineels waarvan jij weet dat je vriend het te gek gaat vinden! Heeft hij het al weken over de beste whisky of is er hier een daar een hint gevallen voor een aankomende voetbalwedstrijd? Wij helpen je alvast op weg met leuke ideeën in onderstaand artikel!

1. Rijden in een echte sportauto

Als je vriend een beetje van auto’s houdt is dit een ideaal cadeau! Boek een ritje voor hem in een echte sportauto! Veel mannen dromen van het rijden in een Ferrari, Porsche of een Maserati bijvoorbeeld. Bied je vriend de kans om voor eventjes te doen alsof hij de eigenaar is van zo’n auto. Verschillende bedrijven zijn hiervoor in te huren, waarbij jij je vriend een uur de tijd geeft of een halve dag bijvoorbeeld (dit ligt volledig aan het budget dat je hiervoor hebt).

2. Kras wereldkaart

Ook een erg leuk cadeau, vooral wanneer je vriend van reizen houdt, is een kras wereldkaart (ook wel scratch map genoemd). Dit is een poster van een wereldkaart waarbij je de mogelijkheid hebt om landen waar je heen hebt gereisd open te krassen. Deze landen verkrijgen dan een andere kleur. Extra leuk natuurlijk wanneer je vriend enkel de landen open krast waar jullie samen naartoe zijn gegaan!

3. Ga eropuit

Een volgende tip is: ga eropuit met je vriend! Dit is een leuke activiteit om te ondernemen met je vriend. Verras hem met een overnachting, compleet weekendje weg of korte stedentrip. Jouw vriend zal zeer verrast zijn en het erg leuk vinden dat je moeite voor hem hebt gedaan. Dit is een cadeau dat duur kan uitpakken, dus wees op tijd met boeken en kijk rond naar eventuele aanbiedingen!

4. Drankproeverij

Tot slot kun je ook kiezen voor een drankproeverij. Dit kun je doen door een middagje bierproeven of dergelijke op een mooie locatie, of schenk hem een drankproeverij pakket waar hij thuis van kan genieten. Dit kan zowel een bierpakket, whisky proeverij of wodka, wijn of rum zijn. Kies de juiste soort proeverij waarvan je weet dat jouw vriend het lekker gaat vinden en verras hem hiermee! Bij een proeverij zit vaak ook meer informatie over het product en eventuele etenswaren die hiermee en perfecte match vormen. Lees je van tevoren in en zorg dat je diverse lekkere boodschappen in huis hebt om de proeverij compleet te maken!

Een origineel cadeau voor je vriend is uiteraard afhankelijk van jouw budget en zijn interesses. Probeer out of the box te denken en bedenk iets dat leuk is en waarmee je hem gegarandeerd positief verrast!

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire onderwerpen

Aanbevolen