Richt je slaapkamer gezellig in met deze 3 accessoires 0 804

slaapkamer gezellig inrichten

De plek die je elke dag als eerste ziet bij het openen van je ogen en als laatste voor je gaat slapen is natuurlijk je slaapkamer. Het is de plek waar je het meeste aantal uren van de dag bent. De plek waar je tot rust komt, heerlijk kunt ontspannen en energie opdoet voor de nieuwe dag. De plek, kortom, die je leuk aan wilt kleden met gezellige accessoires. Met deze 3 accessoires maak je in een handomdraai een fijne ruimte van je slaapkamer.

1.         De verlichting

Natuurlijk moet je ergens slapen en waarschijnlijk heb je ook wel een nachtkastje naast je bed staan. Maar hoe zit het met de verlichting in je slaapkamer? Loop jij altijd in het donker vanaf de overloop door? Gooi je het grote licht aan en knip je dat uit voor je in bed stapt? Of is het tijd om er wat leukers van te maken? Wat dacht je van sfeervolle lampjes op je nachtkastje en een mooie lamp met diffuus licht aan het plafond? Dat biedt voldoende verlichting, maar schijnt niet irritant fel in je ogen. Precies goed voor de donkere slaapkamer dus.

2.         Kledingopbergers

Een kledingrek schept orde in chaos. En chaos is precies wat je niet wilt hebben op je slaapkamer. Zorg dus dat je goede kledingopbergers hebt. Dat kan een kledingrek zijn, het kan ook een leuke stoel of een simpele dressboy zijn. Als het er maar voor zorgt dat je geen kleding op de grond hebt slingeren en ’s ochtends je sokken van de avond ervoor nog op moet ruimen. Je kunt ook kiezen voor een leuk ladekastje voor het kleine spul en een mooi kledingrek daarnaast. Of investeer in een ruime kast waar je alles in kwijt kunt. Dat brengt rust in je slaapkamer en dat komt je nachtrust ten goede.

3.         Doosjes, mandjes en blikjes

Niets zo vervelend als klein, rondslingerend spul. Wat dacht je bijvoorbeeld van de muggenzalf, een telefoonoplader en een pakje zakdoekjes? Allemaal kleine dingetjes die je slaapkamer heel rommelig maken. Koop eens wat leuke mandjes en doosjes om dit soort dingen in op te bergen. Of zet wat lege blikken neer om kleine spullen in te doen. Je zult zien dat het je slaapkamer rustiger maakt en dat het voor jezelf ook fijn is om alle losliggende spulletjes netjes opgeborgen te hebben.

Deze drie tips maken van je slaapkamer geheid een gezellige, opgeruimde kamer. Slaap lekker!

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire onderwerpen

Aanbevolen