CoolSculpting: buikvet verwijderen zonder operatie! 0 525

Ben jij niet blij met jouw buikvet en het lukt het je maar niet om hiervan af te komen? Dan kun je eens een kijkje nemen bij CoolSculptingKliniek. Zij hebben een bijzondere manier van het verwijderen van buikvet waardoor je geen operatie hoeft te doen.

Hoe werkt dat dan?

Door het doen van deze bijzondere methode die CoolSculpting wordt genoemd, kan jouw buikvet verwijderd worden, zonder enige operatie! 

Met behulp van de Cryolipolyse techniek kunnen de vetcellen bevroren worden. Na het bevriezen van deze vetcellen zullen ze sterven waarna ze vanzelf door jouw lichaam worden afgevoerd. Hier hoef je niets aan te doen, dit gaat gewoon vanzelf. Je lichaam is namelijk al gewend om dode cellen gewoon af te voeren.

Voordelen van CoolSculpting

Een groot voordeel van deze methode is dat je geen operatie hoeft te doen. Dit betekent ook dat je niet onder narcose hoeft en ook geen littekens krijgt. Ook zal je niet hoeven te herstellen na de behandeling. Je kunt na de behandeling gewoon weer alles doen wat je maar wilt. Je kunt naar werk gaan, maar ook weer sporten.

Het resultaat

Je zult niet meteen resultaat zien na de behandeling. Het duurt even voordat de cellen van het buikvet zijn afgevoerd door je lichaam. Dit kan zo’n 8 tot 16 weken duren. Hoe minder buikvet er verwijderd moet worden, hoe sneller je het resultaat al kan zien.

Het is veilig

Deze methode is makkelijk, maar ook veilig. Daarom zijn er ook veel tevreden ervaringen naar aanleiding van deze methode. Het aantal bijwerkingen is zeer klein en de meeste mensen hebben helemaal geen bijwerkingen. Als je je toch zorgen maakt over de bijwerkingen, dan kun je dit het beste bespreken met een arts.

Meer dan 1 miljoen mensen gingen voor

CoolSculpting werkt voor iedereen. Wereldwijd zijn er al meer dan 1 miljoen behandelingen geweest voor zowel mannen als vrouwen. Zowel mannen als vrouwen geven aan dat dit een prettige manier is om van hun buikvet af te komen.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire onderwerpen

Aanbevolen