Alles wat je moet weten over de vloeistoffen voor je e-sigaret 0 618

e-sigaret

De populariteit van e-sigaret wordt steeds groter. Dit komt onder andere door de hoeveelheid verschillende smaken waar je uit kunt kiezen. De smaak in e-sigaretten komt uit de e-liquid, dit is de vloeistof waarmee je je e-sigaret kunt vullen. Er zit een verdampsysteem in de e-sigaret, waar de e-liquid verdampt. Dit is ook de damp die je inhaleert als je een e-smoker gebruikt. Weten wat voor smaken er allemaal zijn en benieuwd naar meer informatie over e-sigaretten en e-liquids? Kijk dan op bijvoorbeeld Smokesmarter.nl, daar vind je meer dan 600 verschillende smaken. In dit blog lees je meer over de soorten smaken die er zijn en waar je uit kunt kiezen.

Inhoud van een e-liquid

Er zitten strenge eisen aan de bestanddelen, het proces en de samenstelling van de e-liquid. Hiermee draagt de overheid er zorg voor de het product helemaal veilig is. De e-liquids bestaan uit de hoofdbestanddelen VG en PG, aroma’s en gedestilleerd water. Je kunt ook nicotine toevoegen aan de e-liquids, de hoeveelheid daarvan kun je zelf bepalen.

De verschillende smaken

De e-sigaret dankt zijn populariteit dus vooral aan de vele smaken waaruit je kunt kiezen. Bijna alle smaken die je je kunt bedenken bestaan wel. Tabak is nog altijd de populairste smaak, daarachter volgen de fruitsmaken. De smaken vallen uiteen in de volgende categorieën:

  • Basissmaak
  • Dranksmaak
  • Fruitsmaak
  • Dessertsmaak
  • Mentholsmaak

Verhouding VG en PG

De verhouding tussen de VG en PG bepaalt de beleving van je e-sigaret. PG is een stof die ervoor zorgt dat je de smaakt goed proeft, maar zorgt ook voor een lichte kriebel in je keel. De VG is juist wat zachter en die voel en proef je minder sterk. Daarom kun je zelf bepalen wat de verhouding tussen die twee is om het aan te passen aan jouw voorkeuren.

Jouw favoriete smaak

Nu is het aan jou om de keuze te maken uit de vele verschillende smaken. Zit er eentje voor je tussen? En weet je al wat voor jou de verhouding tussen PG en VG moet zijn? Kijk dan eens op de website van bijvoorbeeld Smokesmarter, daar kun je terecht voor tot wel 646 diverse smaken!

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire onderwerpen

Aanbevolen