Zo straal jij op het strand 0 36

Zo straal jij op het strand

We kennen het waarschijnlijk allemaal wel als vrouwen: onzekerheid over onze lichamen. We voelen ons vaak te dik, lelijk of oud. We weten dat het niet nodig is, maar onze onzekerheden nemen het soms gewoon over. En dat is zonde. De term strandlijf impliceert dat je extra moet sporten om in de zomer op het strand het perfecte lijf te hebben. Voor veel vrouwen is dat helemaal niet realistisch. Het is goed om je hier minder druk over te maken, maar dat is moeilijk. Als je je flink voelt, kun je gaan voor een mooi badpak, maar ook een Bikini High Waist is een mooie optie.

De high waist bikini maakt een comeback

De high waist bikini maakt een comeback! En dat is alleen maar mooi en begrijpelijk. Doordat de high waist bikini zich rond je middel vormt, past zo’n bikini bij ieder lichaamstype. Je voelt je iets meer bedekt dan met een normale bikini, en veel vrouwen vinden dat een prettig gevoel. En toch is het een stuk comfortabeler en koeler dan een badpak, bovendien met toch net iets meer vrouwelijkheid. Love handles? Geen probleem, met de juiste bikini valt dat helemaal niet op. Een high waist model is echt precies die middenweg tussen een bikini en een badpak waar zoveel vrouwen op zitten te wachten.

Ben jezelf en voel je vrij

Misschien nog wel belangrijker dan het type bikini dat je draagt, of hoeveel kilo je bent aangekomen of afgevallen, is hoe jij je voelt. Je vrij en comfortabel in je eigen lijf voelen is echt een feest. Het maakt niets uit of je iets zwaarder bent dan 5 jaar geleden, of zelfs dan voor de pandemie. Het leven is een feest en jij mag ervan genieten. Dus waarom zou je je druk maken om wat anderen mensen denken? De meeste andere mensen zijn helemaal niet met jou bezig. Dus trek die bikini uit de kast en ga naar het strand. Je bent zo mooi als je je voelt!

Previous ArticleNext Article

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest populaire onderwerpen

Aanbevolen