Wintermode 2019 voor mama’s. 0 735

Wintermode 2019 voor mama’s

Als moeder van kinderen wil je er natuurlijk ook fashionable bij lopen al dan niet volgens de laatste trends of in je eigen unieke stijl. Het volgens van de laatste trends en wat er allemaal te koop is qua kleding is een hele klus tegenwoordig. Zeker als hardwerkende moeder ben je niet altijd in de gelegenheid om jezelf van deze informatie te voorzien. 

Wat zijn de winter modetrends van 2019?

Wat hoe weet je nu bijvoorbeeld wat de winter modetrends voor 2019 zijn? Ben je op zoek naar een nieuwe winterjas inclusief leuke toebehoren zoals een passende muts, sjaal en eventueel matchende handschoenen voor de echte koude dagen? Wat draag je hieronder op bijvoorbeeld het werk of tijdens een feestje. Een vest kan vaak al goed van pas komen aangezien je deze uit kan doen als je in een ruimte bent waar het te warm is of hem aan doen wanneer het te koud is.

winter modetrends

Elk seizoen andere mode.

Kortom de Winter kent andere kleding vraagstukken dan de Zomer of kleding voor je Lentekriebels en dat is maar goed ook. Omdat ik wel graag modebewust volgens de laatste winter modetrends gekleed ga maar als moeder ook te weinig tijd hebt om hier onderzoek naar te doen en me te verdiepen in wat je bij welke kleding winkel kunt kopen. Laat ik me graag verrassen en aankleden door iemand die mij daar goed mee kan helpen. 

Inspiratie met een kledingbox.

Ik bestel zo’n 3 a 4 keer per jaar een kledingbox dit deed ik voorheen wat vaker bij Zalando en soms bij de Belgische tegenhanger Brantano maar inmiddels ben ik meer spreken over de online shopping service van de Bijenkorf. Met name de service is daar echt heel goed en gebruiken ze veel premium merken waar ik fan van ben.

Het voordeel voor mij persoonlijk is dat ik dit helemaal online kan regelen. Ik heb een eigen account en zelfs een persoonlijke shopper die mij adviseert op basis van mijn wensen, het seizoen en eventueel de gelegenheid waar ik mode voor wil. Ze houdt zelfs een kleding dossier voor me bij zodat ze kan zien wat ik al in mijn kledingkast heb hangen en kan ze beter met me meedenken en suggesties doen voor een nieuw kledingstuk of zelfs hele nieuwe kledingstijl.

Inspiratie met een kledingbox

Bespaar tijd en match nieuwe items sneller.

Dit doe ik 3 a 4 keer per jaar en dan het liefst voor elk seizoen weer een set nieuwe kleding. Dit bespaard mij een hoop tijd in het kopen van kleding. Met deze sets die door de personal shopper van de Bijenkorf voor mij zijn geselecteerd heb ik meteen een goede basis voor het huidige seizoen zoals nu dat het geval is voor de winter van 2019. Op basis van deze winter kleding set kan ik makkelijker passende kleding aanschaffen zoals schoenen, een leuk passend tasje of wanneer ik een leuk shirt of blouse tegenkom ergens. Ik hoef dan niet te lang bezig te zijn met wat ik nodig heb en of het wel matched. 

Ik ben zelf in aanraking gekomen met deze kledingbox diensten door een cadeaubon voor moederdag. Wellicht dat dit ook een leuk moederdag cadeau voor jezelf kan zijn.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire onderwerpen

Aanbevolen