3 originele Moederdag ideeën 0 952

3 originele Moederdag ideeën

Officieel is het maar één keer per jaar Moederdag, maar eigenlijk zou je van elke dag natuurlijk Moederdag moeten maken. Ze is er altijd voor je, cijferde zichzelf jarenlang weg en daar wil je haar natuurlijk graag voor bedanken. Maar hoe? Nou, we helpen je graag, in dit blog delen we 3 Moederdag ideeën met je.

1.         Iets lekkers

Hoe kun je je moeder nou beter bedanken voor alles wat ze voor je gedaan heeft en nog steeds doet dan met iets lekkers? Je kunt je helemaal uitleven met chocolade geschenken, iets waar eigenlijk elke vrouw wel blij van wordt. Koop een mooie taart van bonbons in de vorm van een hart bijvoorbeeld, of ga zelf aan de slag in de keuken en bak een heerlijke taart voor je moeder. Ook leuk om dat samen te doen met haar óf met je eigen kinderen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd, nietwaar?

2.         Bling bling

Wat vindt elke vrouw nou leuk? Juist, sieraden! Kijk eens goed naar je moeder, houdt ze van goud of zilver of draagt ze alles door elkaar? Gaat ze voor uitbundige accessoires of houdt ze het rustig? Ga op zoek naar een origineel sieraad dat helemaal aansluit bij haar stijl. Je kunt het extra leuk maken door een sieraad te personaliseren. Maak bijvoorbeeld een hanger met jouw en haar naam of koop een armbandje waar je leuke bedels aan kunt doen. Je kunt jullie onderlinge band dan in symbolen samenvatten en zij kan het altijd bij zich dragen. Hartstikke origineel en lekker tijdloos, zodat je moeder en jaren wat aan heeft.

3.         Ga iets leuks doen

Minstens zo leuk als iets moois kopen voor je moeder, is het plannen van een leuke activiteit. De Moederdag: top 3 activiteiten staat vol leuke dingen om samen met je moeder te ondernemen. Bedenk iets waar jullie allebei blij van worden. Plan bijvoorbeeld een heerlijke dag wellness in voor jullie allebei, met een saunabezoek, fijne massages en een fijne beautybehandeling. Of ga gewoon lekker samen shoppen, altijd goed toch? Je kunt ook creatief aan de slag gaan. Ga bijvoorbeeld samen bonbons maken, om het eerste punt uit dit blog aan te vullen, of maak jullie eigen moeder-dochter schilderij. Hoe gaaf is dat? In elk geval is het altijd leuk om samen herinneringen te maken, dat is iets waar jullie allebei nog jaren plezier van zullen hebben, ook al is het niet zo tastbaar.

Je ziet het, een leuk cadeau vinden voor Moederdag hoeft niet moeilijk te zijn. Vind iets wat bij haar past en geniet samen van je cadeau!

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire onderwerpen

Aanbevolen