Laat leuke T-shirts bedrukken voor de kids; 3 toffe voorbeelden 0 977

Laat leuke T-shirts bedrukken voor de kids

Een T-shirt is niet alleen een kledingstuk, maar kan ook een blijvende herinnering zijn of een manier waarop je een groep kinderen herkent. Het is daarom wel zo leuk om een T-shirt op originele manier te laten bedrukken, zodat het favoriete T-shirt van je kind er ook nog eens leuk uitziet! Laat jouw kleine er uniek bij lopen met een zelf ontworpen shirt. Geen idee hoe je zo’n T-shirt moet ontwerpen? Met deze 3 leuke voorbeelden helpen we jou op weg!

Ontwerp een shirt voor een kinderfeestje

Een kinderfeestje is hartstikke leuk maar ondanks de moeite die je erin steekt, wordt het binnen de kortste keren vergeten. Door alle kinderen een T-shirt te geven zullen ze het leuke feestje langer herinneren. Daarnaast is het natuurlijk eenvoudiger om de kinderen van je groep bijeen te houden als ze allemaal dezelfde kleur shirt dragen. Als het feestje een prinsessenthema heeft kun je een roze T-shirt bedrukken met een prinsessenprint, of als het juist een stoer autothema heeft kun je het bedrukken met een print van een mooie auto. Je kunt ook de kinderen zelf op een blanco t-shirt laten tekenen met textielstiften natuurlijk!

Een bedrukt T-shirt voor op kamp

Een van de mooiste herinneringen die veel mensen hebben is de tijd dat ze op kamp gingen. Voor kinderen is dit een spannende maar leuke activiteit die ze dus nog vele jaren bij zal blijven. Daarom is het leuk om ook een tastbare herinnering te hebben, bijvoorbeeld als T-shirt die ze nog een tijdje met trots zullen dragen. Maak ze in een maat groter dan ze nodig hebben, dan kunnen ze er nog een tijdje in rondlopen. Als er verschillende groepen op het kamp zijn is het leuk én handig om elke groep een andere kleur te geven. Zo herkennen de kinderen elkaar makkelijk en de kampleiders dus ook.

Ontwerp het samen met je kind

Om een echt uniek T-shirt te kunnen ontwerpen doe je dit samen met je kind. Zo kun je het kind een tekening laten maken, inscannen en dit op een T-shirt laten drukken. Je kunt het dan ook meteen aan jezelf, je man, vrouw of ouders cadeau doen. Ook kun je een aantal leuke teksten of prints voorleggen, zodat je kleintje zelf kan bepalen wat er op het shirt komt. Zo weet je zeker dat dit het favoriete T-shirt van je kind wordt, omdat hij of zij het zelf ontworpen heeft.

 

Een T-shirt is ook een goede manier om jouw contactgegevens mee te geven aan het kind. Vooral in een grote speeltuin of attractiepark is er een kans dat je je kindje kwijt raakt. Door je telefoonnummer op het shirt te zetten ben je snel weer herenigd met je kindje.

 

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire onderwerpen

Aanbevolen