Top 5 beauty maskers die je geprobeerd moet hebben. 0 735

Top 5 beauty maskers die je geprobeerd moet hebben

Als vrouw ben je graag met de verzorging van je huid bezig. Een verzorgend gezichtsmasker hoort daar met regelmaat bij. Het zorgt niet alleen voor een betere en gezondere huid, maar het geeft ook een heerlijk gevoel. In de wereld van beauty producten zijn wel duizenden gezichtsmaskers te koop allemaal were met hun unieke eigenschappen maar welke is nu de moeite waard en werkt echt. Daarom onze top 5 beauty maskers die je geprobeerd moet hebben.

Charlotte Tilbury Instant Magic Facial Dry Sheet Mask.

Via mijn werk heb ik dit jaar een beauty adventskalender van Charlotte Tilbury als kerstpakket gekregen. Toe maar! Hoor ik je denken. Charlotte Tilbury is een ware happening op beauty gebied en de producten zijn van hoge kwaliteit. Deze instant gezichtsmasker zat dan ook onder vakje 3 en heb mij mezelf daarom maar meteen getrakteerd op dit heerlijke masker. Het resultaat: minder rimpels, een zachte huid en een heerlijk moment van rust voor mezelf met een goed boek. 

Charlotte Tilbury Instant Magic Facial Dry Sheet Mask

Lancaster Instant Glow White Gold Peel-Off Mask.

Voor mijn werk als beauty blogster moet ik op de hoogte blijven van de nieuwste producten. Dit door ik onder andere door het lezen van meerdere beauty magazines en vakbladen. Maar mijn grootste inspiratie haal ik elke maand weer uit de beautybox van Lookfantastic waar ik een lidmaatschap op heb. Natuurlijk hou ik ervan om mezelf net als elk ander zichzelf respecterende vrouw te verwennen met verzorgingsproducten uit een beautybox. Daarnaast is dit voor mij  een ideale manier om producten te ontdekken waar ik vervolgens over kan schrijven in een blog zoals deze. Afgelopen maand trof ik dan ook het gezichtsmasker van Lancaster aan en was blij verrast met dit hoogwaardige peel-off masker voor een perfecte glow.

Estée Lauder Advanced Night Repair PowerFoil Mask.

Natuurlijk mag Estée Lauder niet ontbreken in dit lijstje met beauty maskers. Dit masker is perfect voor het bestrijden van veroudering in je gezicht. Met dit folie masker krijgt je gezicht een injectie van de juiste ingrediënten om gezichtsveroudering tegen te gaan. Dit is niet een van de goedkoopste gezichtsmaskers op de markt maar wel een met een geavanceerde technologie die aantoonbaar werkt.

Estée Lauder Advanced Night Repair PowerFoil Mask

Lancôme Énergie de Vie Sleeping Mask.

Een masker tijdens het slapen is natuurlijk ideaal voor wanneer je maar weinig tijd hebt om even te ontspannen met een masker. Met dit masker wordt je extra uitgerust wakker en heb je een stralende en zachte huid. Smeer het op je gezicht en wrijf het goed in, het gezichtsmasker doet de rest terwijl jij slaapt. 

Benefit the POREfessional.

Mee eters, wie heeft er geen hekel aan? Ik in ieder geval wel en daarom moest ook deze in mijn lijstje met top 5 beauty maskers die ook jij geprobeerd moet hebben. Hoewel dit niet echt een masker is vindt ik wel dat je hem moet gebruiken, zeker wanneer je van je mee eters af wilt is dit een perfecte oplossing. Het zijn namelijk plak strips waarmee je een soort van je neus waxt. Plak een strip op je neus en laat hem 8 tot 10 minuten zitten. vervolgens trek je hem eraf en voila weg zijn je mee eters.

Ik hoop dat je net zoveel plezier hebt aan deze maskers als dat ik hebt gehad aan het proberen ervan en het schrijven erover. Mocht je nog meer tips voor een eigen wellness momentje willen hebben. Lees dan ons artikel over zachte badhanddoeken voor wellness.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire onderwerpen

Aanbevolen