Beauty en stijl voor zelfbewuste mama’s 0 650

Beauty en stijl voor zelfbewuste mama’s

Het leven als trendy moeder is al druk genoeg, je bent continue in de weer met je kinderen, en zelfs wanneer ze op school zijn, bij een vriendje of vriendinnetje spelen of op de sportclub zijn ben je nog druk met ze bezig. De was doen, administratie, boodschappen het hele huishouden vergt veel tijd en energie om het nog maar niet over je drukke baan te hebben die er ook nog bij komt om alles maar te kunnen financieren. 

beauty mama

Veel geluk, weinig tijd.

Hoewel onze kinderen ons veel geluk brengen houden we maar weinig persoonlijke kwaliteitstijd over waarmee moeders zichzelf even goed kunnen verwennen. Want als moeder wil je er tenslotte ook verzorgd en stralend uitzien toch? Het op de hoogte blijven van nieuwe trends op mode en beauty gebied is niet meer zoals vroeger toen je nog tijd genoeg had om de nieuwste trends te volgen en winkels af te gaan voor een nieuwe parfum voor mama en of andere verzorgingsproducten die jouw eigen stijl definiëren.

Gelukkig zijn daar tegenwoordig tal van oplossingen voor en kun je ook als hardwerkende en drukbezette moeder er toch op je mooist uitzien. Net zoals de populaire foodboxen die ons leven gemakkelijker maken waardoor we meer tijd over houden van andere dingen. Heb je dergelijke diensten ook voor je uiterlijke verzorging. Denk aan de scheersets voor mannen die elke maand nieuwe scheermesjes opgestuurd krijgen heb je ook verschillende beauty abonnementen voor vrouwen.

Beauty abonnementen.

Omdat vrouwen nog meer bezig zijn met hun verzorging en uiterlijk dan mannen. Zijn er op het gebied van beauty dan ook veel meer leuke diensten te vinden. Naast de fashion gerelateerde kledingboxen waarbij je persoonlijk kledingadvies krijgt kun je tegenwoordig ook beautyproducten met een abonnement thuis bezorgd krijgen.

Het Deense Goodiebox dat ook in Nederland en België opereert is een van de bekendere beauty abonnementsdiensten ook wel een Goodiebox of beautybox genoemd. Daarnaast heb je nog Styletone, Bluxbox en de ook erg bekende box met cosmetica maar ook sieraden van DutBle. 

Beauty abonnementen

Wat doen deze beauty abonnementsdiensten precies?

Om jou niet alleen tijd maar ook geld te besparen, en je een leuke ervaring te geven. Cureren mode en beauty experts elke maand voor jou nieuwe producten. Hiervoor kloppen ze aan bij bekende en onbekende merken waar ze vervolgens een samenwerking mee opzetten. Hierdoor kun jij vaak al voor veel minder geld een bepaald product in je beautybox vinden.

Elke maand selecteren ze nieuwe make-up, cosmetica en andere verzorgingsproducten om met een nieuw thema weer een nieuwe box te lanceren die automatisch naar je opgestuurd wordt wanneer je lid bent van een dergelijke dienst. Op deze website kun je exact zien welke beauty abonnementsdiensten er zijn waar je lid van kunt worden en wat dat per box precies kost en wat er vervolgens in zit.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire onderwerpen

Aanbevolen