Een parfum voor Mama! 0 3392

parfum vrouw

Of zij nu een onvoorwaardelijke fan is van een frisse eau de toilette, verliefd is op bloemen of bij houtnoten zweert,

L’OCCITANE heeft de beste aroma’s in petto om haar gelukkig te maken! Zeg het met bloemen …

Is de pioenroos haar lievelingsbloem?

L’OCCITANE is erin geslaagd een Eau de Toilette te ontwikkelen die de magie en het verfijnde, kostbare parfum van deze veelzijdige bloem bevat.  De blaadjes van de pioenroos zijn gehuld in bergamot, pompelmoes, roos, sandelhout en witte muskus. En het leuke nieuws is dat L’OCCITANE in mei 2011 een Pioen Eau de Parfum lanceert die nog krachtiger en opwindender is.

Flacon 75 ml – € 35

Symbool van de Middellandse Zee… de bloem van de sinaasappelboom

Wie van lekkere, bloemige geuren houdt, zwicht voor de FLEUR CHERIE, die het aroma van de sinaasappelbloesem combineert met noten van cassis, jasmijn, patchouli, ceder en muskus. Ultravrouwelijk!

Flacon 75 ml – € 4

Een vleugje zachtheid

CHERRY BLOSSOM is een geur die doet denken aan zorgeloze zomeravonden in een boomgaard, aan een mand vol zonovergoten bloemblaadjes, doordrenkt van de zoete smaak van sappig, kleurrijk fruit. Deze heerlijke zomerse Eau de Toilette heeft fruitige, sprankelende en pittige geurnoten.

Flacon 100 ml – € 39,50

Een en al frisheid…

Ontdek de extreem energieke en verfrissende geur van Citrus Verbena Intense Eau de Toilette. Een sterk geconcentreerde formule in een handzaam formaat, voor een explosie van frisheid op elk moment van de dag.

Flacon 20 ml – €17,50

Voor al wie van thee houdt…

L’OCCITANE heeft rond het thema thee een mooie collectie opgebouwd. THE VERT, fris, sprankelend en verfijnd, en THE VERT AU JASMIN een bloemige Eau de Toilette.

Flacon 100 ml – € 39,50

Bloemen, fruit, sensualiteit…

De fijne frisheid van een boeket rozen, fluweelzachte blaadjes in de dauw. ROSE 4 REINES is een legendarisch parfum. Het verhaal van de liefde van de vier koninginnen van Forcalquier voor vier rozen: de roos van Grasse, de roos van Bulgarije, de roos van Marokko en de roos van Turkije. Vier rozen die mama helemaal gelukkig zullen maken!

Flacon 75 ml – € 37

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire onderwerpen

Aanbevolen