Kussensloop als hoofdoorzaker van acne, rimpels en gespleten haarpunten 0 1993

kussensloop

Meer dan 90% slaapt op een katoenen kussensloop zonder bewust te zijn van de gevolgen die dit met zich meebrengt. Het ruwe oppervlak van deze stof heeft namelijke grote gevolgen voor het haar en de gezichtshuid. Www.SatinSleepers.nl introduceert de satijnen kussensloop als tegenhanger van deze onderschatte boosdoener. Een derde van een mensenleven wordt doorgebracht op een kussensloop. Katoenen kussenslopen hebben een ruw oppervlak dat erg schadelijk is voor het haar en de gezichtshuid. Acne, rimpels en gespleten haarpunten zijn slechts een paar gevolgen van het slapen op deze ruwe stof. Hier tegenover staan de satijnen kussenslopen die dankzij de fijne weeftechnieken een zeer fijn oppervlak bevatten waardoor het haar en de gezichtshuid niet beschadigd worden.

De werking van satijn

In tegenstelling tot wat veel mensen denken is satijn dus geen stof maar een weefsel. Een weeftechniek waarbij de draden zeer dicht op elkaar komen te liggen waardoor een fijne, soepele en glanzende stof ontstaat met een zeer fijn oppervlak. Het haar en de gezichtshuid glijden soepel langs het oppervlak van de sloop heen, waardoor knopen, klitten, haarbreuk, gespleten haarpunten en rimpels worden voorkomen. Bovendien zorgt deze fijne stof ervoor dat de haarschubben zich sluiten, waardoor er een mooie glans over het haar ontstaat.

Hiernaast heeft satijn  als voordeel dat het geen vocht absorbeert, in tegenstelling tot katoen. Doordat de satijnen kussenslopen geen vocht absorberen, behouden het haar en de gezichtshuid zijn hydratatie. Dit verschijnsel voorkomt het ontstaan van droog haar, een droge huid en reguleert een betere talgproductie. Dankzij een betere regulering van de talgproductie zullen het haar en de gezichtshuid minder snel vet worden, waardoor puistjes en onzuiverheden worden geëlimineerd.

Alle voordelen van satijn op een rij

* Voorkoming van knopen en klitten in het haar
* Voorkoming van het ontstaan van gespleten haarpunten
* Zeer glanzend haar dankzij de gesloten schubben
* Bevordering van de hydratatie van het haar
* Minder vet haar door de remming van de talgproductie
* Een gave huid door het elimineren van puistjes en onzuiverheden
* Betere werking van nachtcreme’s voor de gezichtshuid en het haar
* Nooit meer vouwen in het gezicht na het slapen
* Bevordering van de celvernieuwing van de huid
* Voorkoming van rimpels
* Een luxueuze uitstraling dankzij de satijne stof

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire onderwerpen

Aanbevolen