Zachte badhanddoeken voor je eigen wellness 0 784

Handdoeken en badaccessoires

Het is heerlijk om even de tijd te nemen voor jezelf in de badkamer. Lekker tutten en jezelf mooi maken voor de avond. Bij zo’n fijn moment hoort een uitgebreide douche of ontspannen bad. Met name na een relaxed bad is het lekker wegdoezelen in een fris opgemaakt bed. Om extra te genieten van een badsessie is zacht badtextiel, waaronder handdoeken, washandjes en badmatten een weldadige toevoeging.

Badhanddoeken van Today

De handdoeken van het Franse merk Today zijn gemaakt van heerlijk zacht afgewerkt katoen en voelen daardoor heerlijk zacht aan bij het afdrogen. Door de dikte van 500 gram per m2 en het gebruikt van 100% katoen absorberen de handdoeken veel vocht. Dat maakt het afdrogen extra fijn.

De Today badhanddoeken zijn verkrijgbaar in 2 maten: 50 bij 90 cm en 70 bij 130 cm. De kleinere maat is een prima afmeting voor de kinderen. Grote kinderen en volwassenen kunnen zich heerlijk afdrogen met een bad-handdoek van 70 bij 130.

De handdoeken zijn verkrijgbaar in 20 mooie effen kleuren. De kleuren variëren van frisse zomerkleuren tot donkere en warme winterkleuren. Today maakt de producten met een Confidence in Textiles keurmerk. Dat wil zeggen dat de handdoeken gemaakt worden met zorg voor mens, dier en milieu.

De voordelen van de Today badhanddoeken op een rijtje

  • Verkrijgbaar in 2 maten
  • Ook verkrijgbaar zijn badlakens (90 x 150cm)
  • Hoog absorptievermogen
  • Dikke, zachte stof
  • Gemaakt van 100% katoen
  • Hoge kwaliteit en degelijke afwerking
  • Mooi te combineren met overig badtextiel

Handdoek kopen online
Deze prachtige badhanddoeken en de  overige badtextiel-artikelen van Today zijn verkrijgbaar bij VanKaarstotServet. In deze shop kunt u de zachte handdoeken kopen tegen lage prijzen en geniet u van zeer goede, persoonlijke service. Omdat van hetzelfde materiaal gebruik wordt gemaakt en de stoffen in dezelfde kleur zijn, kunt u het badtextiel mooi met elkaar combineren. Zo kunt u in één gewenste kleur zowel handdoeken, gastendoekjes, washandjes

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire onderwerpen

Aanbevolen