Welke oorbel past bij mijn kledingstijl? 0 1653

Oorbellen zijn een eeuwenoude accessoire. Zelfs de oude Egyptenaren maakten al gebruik van knopjes en hangers om hun oren te versieren, als teken van luxe en rijkdom. Tegenwoordig gaat het natuurlijk niet per se om luxe en rijkdom, want oorbellen zijn er in verschillende prijsklassen. Wat wel is gebleven, is het idee dat het dragen van oorbellen bijdraagt aan je stijl en je verzorgdheid. Een paar oorbellen in hebben hangen wekt al meteen de indruk dat je je de moeite hebt genomen om verzorgd voor de dag te komen. De vraag is alleen: welke oorbellen moet je kiezen? Bij Finaste zie je bijvoorbeeld een groot assortiment in oorbellen, initial oorbellen en meer. Allerlei verschillende stijlen. Maar welke oorbellen passen het beste bij jou?

Afstemmen op kledingstijl

Oorbellen kunnen namelijk elegant zijn, subtiel, speels, een statement, uitdagend, opvallend, noem maar op. Waar je voor gaat, is aan jou. Welk soort oorbellen je kiest heeft dus te maken met je persoonlijkheid, maar ook met je persoonlijke stijl. Een vrouw met een meer rockchick achtige look zal niet zo snel voor parels kiezen, terwijl iemand met een kledingkast die als klassiek of chique te typeren is niet zo snel een grof sieraad in haar oor zal hangen. Gelukkig zitten er nog allerlei mogelijkheden tussen de zojuist genoemde extremen.

Categorieën

Zo zie je op de website van Finaste dat je als oorbel allerlei categorieën kan aanklikken. Kies je voor een basis oorring, dan zijn dit vaak oorbellen zonder al te veel opsmuk. Ze zijn van een puur en betrouwbaar materiaal en dát is hun grootste verdienste. Het gaat dus niet te veel om de details daar omheen. Wil je toch iets extra’s en niet enkel het materiaal, dan kan je bijvoorbeeld kiezen voor oorbellen met een klein steentje of pareltje erin. Als je juist wel van veel details houdt, kan je kiezen voor een oorbel met kettinkje eraan. Hierbij bestaat de oorbel uit twee oorbellen die je boven elkaar in het oor plaatst.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire onderwerpen

Aanbevolen