Wat zijn de leukste kleuren nagellak? 0 1725

Nagellak wordt gedragen op de werkvloer, op een bruiloft, voor een afspraakje en zelfs in de sportschool. Het kan allemaal! Waarom wordt het gedragen? Het staat goed en het geeft een beetje pit aan de outfit. Nagels vallen eenmaal op. Mede dankzij handgebaren zijn nagels extra goed te zien. Een goede verzorging is dus een must. Net als het grote assortiment van lippenstift, bestaat er inmiddels ook een enorme collectie van nagellak. Het is verkrijgbaar in allerlei verschillende soorten en maten. Er is een lakje voor iedere tint die men maar kan bedenken. Nagellak: we hebben het in allerlei kleuren. Blauw voor op het strand of wit voor in een sneeuwbui. Voor elke kleur z’n tijd en het maakt de outfit helemaal compleet.

Hippe kleuren

Zijn gellak kleuren dan echt altijd seizoensgebonden. Nee, integendeel. Nagellak kleuren kunnen uiteraard worden gedragen naar de persoonlijke voorkeuren van de dames. De een voelt zich prettig bij zachtroze, terwijl de ander pikzwarte nagels prefereert. In de nagellak wereld zijn er, evenals in de fashionwereld, trends die kunnen helpen in het maken van de goede keuze waar men goed bij voelt. Een aantal kleuren zijn het nu helemaal. Allereerst doet elke groentint het erg goed dit jaar. Chocolade-bruine nagellak ziet er geweldig uit. Klassiek rode nagellak is tijdloos en altijd populair. Tegenwoordig zijn nude nagels heel trendy. Dit wordt veelal gedragen in het dagelijkse leven. Goud met glitters is een magnifique keuze wanneer het neerkomt op een speciale gelegenheid zoals een bruiloft, een diner of een feestdag. Zachtblauwe nagels zijn hip dit jaar en kunnen worden gecombineerd met een prachtige trui of een mooie strandjurk. Het is van belang te weten dat men zich niet hoeft te houden aan dergelijke trends. Webshops als Yinger hebben een veel groter assortiment dan slechts de ‘’hippe kleuren’’.

Sharing is inspiring

Nagellak is niet het makkelijkste om aan te brengen. Veel vrouwen stoeien ermee. Het is dan ook een heel geklungel om het netjes aan te brengen, te laten drogen en te onderhouden. Een gellak lamp kan daar wel goed bij helpen. De klus wordt nog complexer gemaakt als dames besluiten om behalve een mooie kleur, een mooi versiersel aan te brengen op de nagel. Op Instagram is vaak te zien dat er allerlei prachtige kunstwerken worden gemaakt van nagels. Nagels met sterretjes, figuurtjes en lettertjes worden massaal gedeeld op sociale media. Veel dames kunnen daar weer inspiratie uit halen. 

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire onderwerpen

Aanbevolen