Tips om zelf je nagels thuis met gellak te lakken 0 734

Er zijn een hoop meiden die al vanaf een jonge leeftijd interesse krijgen in het gebruiken van nagellak. Je kunt uit een hoop verschillende soorten nagellak kiezen, zoveel dat je nooit alles gehad zult hebben. Nagellak is iets wat niet voor een hele lange tijd zal blijven zitten en dus van tijd tot tijd aan vervanging toe zal zijn. Je kunt je nagels laten doen door een expert, maar kunt dit ook zelf doen bij je thuis.

Het lakken van je nagels bij jou thuis

Als je van plan bent je nagels te gaan lakken vanuit huis  is het belangrijk dat je een Nagellak set aanschaft. Je zult vast niet telkens dezelfde soort nagels willen en op deze manier heb je genoeg keuze. Wanneer je ervoor kiest om gebruik te maken van gellak, zul je net wat meer werk hebben aan je nagels dan bij gewone nagellak. Je zult dan ook een goede gellak lamp nodig hebben, die LED of UV straling bevat om ervoor te zorgen dat ze goed drogen. Als je je nagels met gellak niet goed laat drogen zal dit namelijk een grote impact hebben op het resultaat.

Tips om zelf je nagels te lakken met gellak

Voordat je gaat beginnen met het lakken van je nagels, is het verstandig om ze te vijlen in een natuurlijke vorm. Als dit gelukt is, dan is het aan te raden om je nagels aan het oppervlak te polijsten. Dit zal ervoor zorgen dat je nagellak beter zal hechten aan je nagels. Vervolgens zul je primer moeten aanbrengen en een dun laagje basecoat. Nadat je twee minuten hebt gewacht onder een LED- of UV-lamp kun je de gellak aanbrengen. Je kunt bij de gellak uit een hoop verschillende kleuren kiezen, zorg ervoor dat je de gellak in verschillende lagen aanbrengt.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire onderwerpen

Aanbevolen