Iemand opvrolijken die in een rouwperiode zit… 0 441

Iemand opvrolijken die in een rouwperiode zit…

Vroeg of laat zullen we er helaas allemaal mee te maken krijgen; de mensen om jou heen, waar jij mee omgaat, zullen hun dierbaren verliezen. Voor hun natuurlijk het aller heftigst en daarom is het goed te begrijpen dat je jouw vriend of vriendin graag wil opvrolijken.  Je kan er natuurlijk voor kiezen om een rouwboeket af te leveren, maar dit is vooral een steun wanneer de dierbare net is overleden. Pas wanneer iedereen zijn of haar leven weer op begint te pakken, maar jouw vriend of vriendin nog midden in het rouwproces zit, zou het fijn zijn om te laten weten dat je nog steeds aan diegene denkt en er voor hem of haar bent. Wil je graag weten hoe? Lees snel mee met cadeautjes die goed van pas zouden kunnen komen! 

Een afspeellijst maken

Wist je dat je op Spotify lijsten met elkaar kan delen? Dat is dan ook exact hoe dit dierbare cadeau is ontstaan; je zou andere vrienden en vriendinnen van degene die een steuntje in de rug kan gebruiken, kunnen vragen om een nummer toe te voegen in een gezamenlijke afspeellijst en jou een notitie te sturen met de reden voor dat specifieke nummer. Van al die redenen maak je dan een mooie lijst, en daar zet je de link van de Spotify lijst bij. Een ontzettend dierbaar en waardevol cadeau, waar degene die in het rouwproces zeker motivatie en kracht uit zal kunnen halen! 

Een krachtig beeldje

Ook een doeltreffend cadeau; een beeldje dat kracht uitstraalt. Je vindt tegenwoordig de mooiste beeldjes die erg minimalistisch zijn en daardoor goed bij ieder soort interieur passen! Zo kan je bijvoorbeeld een beeldje van een krachtig dier aanschaffen, een beeldje van een sterke bloem kopen of een beeldje laten maken van iets wat jouw vriend of vriendin erg mooi vindt! 

Foto’s samenstellen

Een erg persoonlijk cadeau maar daarmee sla je waarschijnlijk wel de spijker op z’n kop; het creëren van een fotoboek met de mooiste foto’s van jouw vriend of vriendin en zijn of haar verloren dierbare. Waarschijnlijk heb je zelf een aantal foto’s van hun samen op jouw telefoon of in je computer staan, en je zal er vast ook een paar kunnen vinden op het internet; facebook of Instagram. Is toch een super cadeau om jouw vriend of vriendin blij te maken met een tastbaar cadeau vol prachtige herinneringen! 

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire onderwerpen

Aanbevolen