Ideeën voor je thuiskantoor om altijd “Zoom ready” te zijn 0 489

In het tijdperk waarin werken op afstand enigszins mainstream werd, werd een thuiskantoor voor velen een noodzaak. Daarbij kwam de strijd om een ​​videowaardige achtergrond voor een thuiskantoor te creëren. Door een goed samengestelde, overzichtelijke achtergrond voor uw thuiskantoor te creëren, verbetert u niet alleen uw energie en efficiëntie, maar ziet u er ook professioneel uit op het scherm. Lees verder voor de beste achtergrondideeën voor een thuiskantoor waar uw collega’s zullen bezwijmen!

Hoe leg je de accenten in een goede achtergrond?

Als je er nog niet klaar voor bent om je volledig in te zetten, vernieuw dan het wanddecor met peel and stick wandtegels of installeer een decoratief paneel. Zelfs de kleinste ingreep kan helpen om elke saaie video-achtergrond van een thuiskantoor moeiteloos om te toveren in een frisse en opwindende. Kies een kleur, textuur en stijl om de achtergrond van uw conferentie op te fleuren met een sierlijke en toch professionele uitstraling.

Beste kleuren voor een video-achtergrond voor een thuiskantoor

Wit is een voor de hand liggende keuze, maar hoe zit het met iets prominenters? Wees niet bang om een ​​vleugje kleur toe te voegen aan het ontwerp van je thuiskantoor . Overweeg om wat kleurpsychologie toe te passen om je humeur en productiviteit gedurende de werkdag een boost te geven. Overweeg deze kleuren en hun toegevoegde effecten op de geest:

Groen: fris en evenwichtig. Groen is ook het gemakkelijkst voor de ogen.

Blauw: hersenvriendelijk en kalmerend, en bevordert de communicatie en efficiëntie.

Geel: brengt een uitbarsting van positiviteit, creativiteit en geluk.

Rood: staat voor moed, kracht en opwinding. Gebruik deze kleur voor een stimulerend effect.

Achtergrondideeën waarbij je kunt spelen met textuur

Zittend voor iets dat geen kale muur is, kan je uiterlijk meer karakter geven. Een samengestelde galerijwand, een mix van prints of patronen en textiel, zelfs zichtbare bakstenen, zal dienen als een geschikte kantoorachtergrond. Het is goed om het opvallend te maken, maar niet overdreven dominant. Foto’s en illustraties kunnen in uw voordeel werken. Een boekenplank is een andere functie die u zou kunnen gebruiken in het ontwerp van uw thuiskantoor of voor dergelijke meubilaire mogelijkheden zou je kunnen kijken bij Interwonen.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire onderwerpen

Aanbevolen