Het comfort van een boxspring 0 588

Het comfort van een boxspring

Een goede nachtrust is ontzettend belangrijk! Niets is aangenamer dan fit en uitgeslapen opstaan, om zo aan je dag te beginnen. Hotels weten dat natuurlijk allang. Daarom bieden zij hun gasten een boxspring, want het is zeker dat hun gasten heerlijk slapen en fit en uitgerust weer wakker worden als ze op een boxspring slapen. Maar waarom gaan wij eigenlijk naar een hotel als we lekker willen slapen? Dat kan toch ook thuis, in je eigen slaapkamer? Zo’n heerlijk comfortabele boxspring past ongetwijfeld ook in jouw slaapkamer. Daar hoeft je niet groot voor te wonen. Als jij van plan bent een nieuw bed te kopen, is dit het juiste moment om zo’n vorstelijk bed in huis te halen. In deze blog meer over maatvoeringen van boxsprings, zodat jij kunt bekijken of een dergelijk comfortabel bed ook in jouw huis past.

Boxspring standaardmaten

Boxsprings zijn er in één- en tweepersoons uitvoeringen.  De standaardformaten van een éénpersoons boxspring zijn: 70-, 80- en 90 cm breed. Lengtematen 200 cm en voor lange mensen zelfs 210 cm. Tweepersoons boxsprings zijn standaard 140-, 160- of 180 breed. En je hebt ook nog de twijfel, het bed waar vroeger je opa en oma waarschijnlijk nog in geslapen hebben. Dit bed is 120 cm breed. Een knus, wat smaller bed, maar toch ruim genoeg om er met twee personen in te slapen. Of een lekker ruim éénpersoonsbed, dat kan natuurlijk ook. Ideaal bijvoorbeeld voor een studentenkamer of logeerkamer.

Boxspring kingsize

Vorstelijk slapen in een boxspring met kingsize formaat. 200 cm breed en heerlijk comfortabel. Ideaal als je veel ruimte hebt, en als je van wat meer ruimte houdt. De breedte bepaal jij, maar het slaapcomfort is altijd geweldig, ook als je in een twijfelaar of in een 70 cm brede boxspring slaapt

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire onderwerpen

Aanbevolen