Fleur de tuin op met bloeiende kunstplanten 0 1036

Fleur de tuin op met bloeiende kunstplanten

Of je nou een grote tuin of een klein balkon hebt, met bloeiende kunstplanten voor buiten breng je meer sfeer, rust en balans aan. De kunstplanten zijn gemaakt van kunststof van hoge kwaliteit. Ook zijn ze beschermd tegen UV stralen. Je zult niet herkennen of het nou een echte plant of een kunstplant is. Wanneer je een kunstplant aanschaft, ontvang je 8 jaar LeopoldFlora kleurgarantie.

Als je niet zo van het tuinieren bent, zijn kunstplanten misschien een handige oplossing. Je hoeft ze namelijk niet te onderhouden (dus ook geen onkruid te wieden). Verder heb je gewoon het hele jaar door plezier van een groene ruimte. Daarnaast hoeven ze niet zo vaak vervangen te worden omdat ze lang mee gaan. Ze zijn opgewassen tegen alle weersomstandigheden. Bij sommige planten moet je er voor zorgen dat ze goed zijn beschermd tegen de vorst. Dat is bij kunstplanten helemaal niet nodig. Ook hoef je geen rekening houden met zonplanten of schaduwplanten. Een kunstplant zet je neer op de plek die jij op het oog hebt.

Kunsthaag voor buiten

Als je de tuin wilt verdelen in meerdere ruimtes of hoeken, zou je een kunsthaag kunnen kiezen om hoeken af te schermen.  Er zijn veel verschillende soorten hagen die je daarvoor kunt kiezen. Toch kiezen de meeste mensen vaak een buxushaag. Deze haag heeft mooie snoeivormen en is een geliefde plant.

Als je meer privacy wilt en een fijne sfeer wilt creëren, kun je een kunsthaag plaatsen om een terras te creëren. Je kunt zelf bepalen wat de afmetingen van de haag worden. Ook is het mogelijk om verschillende kunsthagen bij elkaar te plaatsen. Verder kun je ook een kunsthaag laten plaatsen op jouw balkon. Wanneer je een open balustrade hebt, zit je vaak erg op de kijk. Als je met een kunsthaag te onderste helft afschermt, heb je meer privacy. Zo’n kunsthaag geeft een natuurlijk effect en het ziet er gewoon verzorgd uit.

Een kunsthaag voor buiten bij Leopoldflora is opgewassen tegen alle weersinvloeden. Dit komt mede door er UV bescherming inzit. Op die manier zal jouw kunstplant niet gaan verbleken of verkleuren. Bij periodes met regen kan de kunsthaag stof en vuil vasthouden, spuit hem dan even af met de tuinslang. De kunstplant kan goed tegen water, dus dat is geen enkel probleem.

Kunstpalm voor in de tuin

Waan jezelf in een tropische sferen met een kunstpalm voor buiten bij www.leopoldflora.com

Een palmboom is een tropische plant dus het is niet zo makkelijk om hem in Nederland goed te verzorgen. Deze plant is niet bestand tegen vorst en veel regen dus dat is niet een goede match met het Nederlandse klimaat. Kunstpalmen worden vaak bij zwembaden geplaatst om een vakantiegevoel te geven. Ook is het mogelijk om een kunstpalm in de tuin te plaatsen.

De kunstpalmen zijn in verschillende afmetingen te verkrijgen. De standaardmaat voor een kunstpalm is 170 centimeter. Ze zijn dan 140 centimeter breed. Het is belangrijk dat de pot waar deze kunstpalm in komt te staan wat zwaarder is, aangezien het zo’n grote plant is.

Natuurlijk is het ook mogelijk om een wat kleinere kunstpalm te bestellen, zoals een van 60 centimeter of 80 centimeter hoog. Je kunt ze dan in een plantenbak zetten, naast de tuinstoelen of op een verhoging. Als je voor meerdere kiest, is het leuk om voor een oneven aantal te gaan.

Bij het ontwerp van de kunstpalm is de oorspronkelijke stam gebruikt. De kunstpalm wordt geleverd in een pot van kunststof. Je kunt deze dan gelijk gaan gebruiken.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire onderwerpen

Aanbevolen