Een prachtige toevoeging in je woning 0 448

jute vloerkleed

Ben je op zoek naar een nieuw item voor in je woonkamer of slaapkamer? Een vloerkleed maakt een kamer altijd compleet wanneer je het gevoel heb dat je iets mist. Vloerkleden zijn er natuurlijk in veel verschillende soorten, maten, kleuren en stoffen. Dat maakt een keuze soms erg lastig, maar daarvoor is een oplossing. Een jute vloerkleed is namelijk een erg populair vloerkleed dat in echt iedere woning past. Bovendien is het vloerkleed erg duurzaam. Waarom? Hieronder lees je alles over een jute vloerkleed. 

Een jute vloerkleed: Wat is dit?

Een jute vloerkleed wordt gemaakt van jute. Dat is een plantaardige bast die voorkomt in China, Bangladesh en India. Van deze plant worden sterke draden gesponnen waarmee je elke vorm kunt maken die je wilt. Je kunt het vergelijken met touw. De uitstraling van de vloerkleden heeft dan ook een ruwe maar neutrale uitstraling. Je kunt de vloerkleden natuurlijk in veel verschillende vormen kopen.

Vormen, maten en kleur

Om uit te leggen wat deze neutrale kleur precies is, kun je het een beetje vergelijken met de kleur goud. Doordat het vloerkleed van plantenvezels gemaakt is en deze van een bast afkomt, heeft het kleed een goudachtige kleur. Het vloerkleed is in verschillende maten te krijgen, zo kun je het kleedje bijvoorbeeld in de woonkamer gebruiken bij de bank, maar kun je deze ook gebruiken in de slaapkamer. 

Het jute vloerkleed kun je in verschillende vormen kopen. Er zijn bijvoorbeeld ronde vormen te krijgen, maar je kunt ook een vierkante of een rechthoekige vorm kopen. Daarnaast zijn de vloerkleden ook nog met verschillende figuurtjes te koop. 

Combineren met een jute vloerkleed

Doordat dit vloerkleed zo een mooie neutrale kleur bevat, kun je deze erg goed combineren met andere onderdelen in huis. Zo kun je het vloerkleed heel goed combineren met een ander tapijt. 

Ben je op zoek naar een mooie Ibiza stijl? Combineer dan dit vloerkleed met een paar planten en rotan meubels, zo breng je een echte ibiza stijl tot leven. Er zijn talloze mogelijkheden op het gebied van een jute vloerkleed combineren. Zo zijn er bijvoorbeeld ook jute vloerkleden met leuke franjes aan de zijkant, die weer een bohemian achtige stijl creëren. 

Je kunt een groot jute vloerkleed kiezen om vervolgens daar bovenop een ander soort vloerkleed te leggen. Verander deze elk seizoen met een ander kleed, om elk seizoen een ander gevoel in huis te creëren. 

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire onderwerpen

Aanbevolen