Drink je geen alcohol? geen paniek! Dit zijn restaurants in Amsterdam met de lekkerste alcoholvrije wijnen! 0 379

wijn

Drink je geen alcohol om wat voor reden dan ook maar wil je niet achter blijven als je vrienden een wijntje gaan drinken op het terras in Amsterdam? Geen zorgen! Wij hebben een paar alcoholvrije wijnen voor je op een rijtje gezet die super lekker zijn! Dit is een overzicht van restaurants die veel alcoholvrije thema’s wijn aanbieden. Je gelukkig ziet steeds meer restaurants en uitgaansgelegenheden die alcoholvrije drankjes aanbieden in hun assortiment. dat is natuurlijk heel vrij voor de consument die geen alcohol drinkt maar toch een drankje mee wilt doen. Natuurlijk kan je altijd een colaatje nemen maar we snappen als je bijvoorbeeld BOB bent en je met je vrienden op stap bent je het erop wilt laten lijken dat je ook drinkt. Over het algemeen zijn het voornamelijk de ‘fine dining’ restaurants die goede en kwalitatieve alcoholvrije wijnen aanbieden. wij raden het je dus ook aan vooral op internet even op de menukaart te spieken voordat je uit eten gaat. Zo ben je goed voorbereid en weet je wat het restaurant schenkt wua alcoholvrije wijnen.

Bar Boca’s

Locatie: Amsterdam – Jordaan Westerstraat 30

Dit restaurant heeft een zeer uitgebreide selectie aan kleine broodjes. Die broodjes worden ‘boca’s’ genoemd. Vandaar ook de naam voor het restaurant. Later op de middag en avond bieden ze ook borrelhapjes en andere lekkernijen aan. Bij dit restaurant bieden ze ook een breed aanbod alcoholvrije drankjes. Je bent hier dus aan het juiste adres voor een lekkere hapjes en dessert wijn!

Choux

Locatie: Amsterdam, De Ruijterkade 128

Dit restaurant maakt heerlijke gezonde sapjes, infusies en kombuchas. Met het grote arrachement alcoholvrije wijn wat ze hebben kun je dus lekker genieten van een wijntje een lekkernij!

Ciel Bleu

Locatie: Amsterdam, Ferdinand Bolstraat 333

Dit leuke restaurant in Amsterdam biedt drie uitgebreide menu’s aan. Deze menu’s veranderen iedere maand waardoor je dus veel variatie hebt. Je hebt een Experience menu een guestronomy menu en een kaviaar menu. Je hoeft dus zeker niet alleen voor de alcoholvrije wijn naar dit restaurant maar je kan hier ook heerlijk eten!

Vinkeles

Locatie: Amsterdam, Keizersgracht 384

Dit restaurant is gespecialiseerd in het combineren van de traditionele en de moderne Franse keuken. Ze hebben een uitgebreide zoektocht naar verrassende wijnen voor een uitgebalanceerde wijn en spijs combinatie. Ze hebben naast wijn ook nog eens cocktails en sappen. Je hebt genoeg keuze dus uit een alcoholvrij drankje!

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire onderwerpen

Aanbevolen