Leukste spellen om cadeau te geven 0 391

leukste spellen

Moet je een cadeau zoeken en vind je het moeilijk om de bomen door het bos heen te zien vanwege het ruim aanbod aan soorten spelletjes, dan is het slim om direct door te gaan met lezen als je wilt weten wat de leukste spellen zijn om cadeau te geven.

De Kolonisten van Catan

Het Catan dobbelspel is een zeer populair spel die je kunt spelen met 3 tot 4 spelers vanaf de leeftijd van 10 jaar. Bij dit spel is het de bedoeling dat je steden en wegen bouwt op een tactische manier om beschavingen op te bouwen.

7 Wonders

Ook het spel 7 Wonders is een interessante keuze. Je moet bij dit spel zoveel mogelijk grondstoffen verzamelen, commerciële routes ontwikkelen en zorgen voor een optimale militaire positie om je stad op te bouwen.

Ticket to ride

Bij het bordspel Ticket to ride kunnen 2 tot 5 spelers vanaf 8 jaar meespelen door strategische en tactische keuzes te maken om zo spoorwegen met zo lang mogelijke routes te kunnen claimen. In de webshop van Koning Bordspel vind je honderden leuke spellen om cadeau te geven, waaronder ook Ticket To Ride.

De Weerwolven van Wakkerdam

Het populair spel De Weerwolven van Wakkerdam kan je met maximaal 10 personen spelen. Elke speler zal een specifieke rol krijgen waarbij elke personage over een bepaalde vaardigheid beschikt.

Het Verboden Eiland

Bij Het Verboden Eiland bordspel moeten 2 tot maximaal 4 spelers samen met elkaar werken. Hierbij moeten spelers moeilijke keuze smaken terwijl ze om de beurt met hun pionnen over het bordspel lopen om te winnen.

Sheriff of Nottingham

Als je kiest voor Sheriff of Nottingham, dan kunnen maximaal 5 personen meespelen vanaf 13 jaar door de Sheriff te spelen. Als Sheriff ga je moeten nagaan welke speler wie is door goed te raden en door het nemen van strategische beslissingen.

Small World

Kies je voor het spel Small World, dan kan je spelen met 2 tot maximaal 5 spelers om een te kleine wereld te veroveren. Je gaat steeds meer aangrenzende landen en grondgebieden moeten bezetten als je wilt winnen. Small World is weer eens wat anders dan het Catan dobbelspel of De Weerwolven van Wakkerdam.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire onderwerpen

Aanbevolen