Een ballenbak staat garant voor urenlang speelplezier 0 431

In een ballenbak spelen. Wat was er vroeger mooier dan dat? Urenlang kon je jezelf vermaken met het gooien en graaien in de gekleurde ballen. Een ballenbak staat voor jong en oud garant voor urenlang speelplezier. Wist je dat je tegenwoordig ook een ballenbak voor in huis aan kunt schaffen en dat er ook ballenbaden zijn voor baby’s vanaf 6 maanden? Zo kan je kindje (onder toezicht) lekker spelen en zich, net als jij vroeger, urenlang vermaken in de ballenbak en zo direct ook werken aan de motorische ontwikkeling. Hieronder enkele zaken waar je op dient te letten bij de aanschaf van een ballenbad of bak.

Urenlang speelplezier

Heb je een kindje dat vol zit met energie en graag urenlang speelt? Schaf dan een ballenbak aan! Het is niet alleen motorisch goed voor kinderen om lekker in een ballenbak te ravotten en spelen, maar ze kunnen zich ook nog eens urenlang uitleven met vriendjes of vriendinnetjes. Ballen voor ballenbakken zijn los verkrijgbaar in diverse soorten en kleuren. 

Leuk voor de kleintjes

Een ballenbad is al mogelijk voor baby’s vanaf 6 maanden, de bodem hiervan is namelijk zacht en verend, waardoor de baby’s erin kunnen liggen en lekker om zich heen kunnen graaien. Zorg er echter wel voor je dat je ten alle tijden toezicht houdt als je kindje lekker aan het spelen is en de kleine geen moment alleen laat! 

In elke kamer passend

Tegenwoordig zijn ballenbaden en ballenbakken in vele soorten en maten verkrijgbaar. Een ballenbad is geschikt voor baby’s vanaf 6 maanden en een ballenbak is geschikt voor wat oudere kinderen. Er zijn ronde, rechthoekige en vierkante ballenbakken verkrijgbaar in allerlei kleuren. Zo kun je tegenwoordig dus zelfs een ballenbad/bak uitkiezen dat ook nog eens prima in jouw interieur past.

Hoe leuk is het dus om een ballenbad/bak aan te schaffen voor jouw kindje, zodat je kindje niet alleen lekker kan ravotten om de energie kwijt te raken samen met vriendjes, maar op jongere leeftijd ook nog eens werkt aan de motoriek door spelenderwijs bezig te zijn met de ballen en hier lekker mee te smijten en te rollen.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire onderwerpen

Aanbevolen