De meest populaire kristallen en hun voordelen 0 443

Kristal

Edelstenen van Ruben Robijn zijn er in een breed scala aan variaties. Iedereen kan zijn favoriete kristal hebben. Bovendien kun je ook het kristal verzamelen waar je het meest van houdt. De meeste mensen geloven dat elk kristal zijn eigen voordeel en kracht biedt. Ook al geloof je niet in de kristalkracht, het wordt leuk als je de lijst met de meest populaire kristallen kent. Misschien ben je, nadat je het beste kristal kent, geïnteresseerd om ze als sieraden te verzamelen. De onderstaande kristallen zijn zo fascinerend dat er geen reden is om deze edelstenen niet te verzamelen. Hier zijn de meest populaire edelstenen die je moet kennen.

De populariteit van amethist

Amethist is de variëteit van kwarts die een paarse kleur heeft. Dit kristal krijgt de paarse kleur door bestraalde ijzerinsluitsels. De lagere bestraling maakt de kleur donkerder. Oude mensen gebruiken amethist voor genezingsdoeleinden. Ongetwijfeld wordt amethist als het kostbaarste kristal beschouwd. Amethist biedt veel voordelen voor je fysieke en emotionele gezondheid. Het kan het immuunsysteem in je lichaam versterken. Bovendien kan het ook je angst- en stressniveau verminderen. Daarnaast kan amethist je intellectuele kracht vergroten en je geest in evenwicht brengen.

De populariteit van rozenkwarts

Een ander mooi kristal dat je moet bezitten is rozenkwarts. Dit kristal is te vinden in Zuid-Afrika, Brazilië en India. Rozenkwarts is zo populair omdat het emotionele ontlading kan bevorderen. Van dit kristal wordt ook gedacht dat het je geest kan kalmeren. Het helpt je om de bloeddruk te verlagen. Wanneer je rozenkwarts als ketting draagt, kun je rustgevende energie krijgen. Dit komt omdat je het in de buurt van het hartchakra plaatst. Rozenkwarts kan je een emotionele helende functie bieden. Je kunt dit kristal dragen voor meditatie om een laag zelfbeeld en verdriet te verlichten.

Andere populaire kristallen

Als je op zoek bent naar kristalaanbevelingen, kun je Celestine, Citrien, Malachiet en Pyriet selecteren. Celestine heeft een zachtblauwe of lichtgele kleur. Bovendien heeft Celestine een gelige kleur. Je moet je echter bewust zijn van nep-Celestine die een oranje kleur heeft. Dit kristal helpt je om de gifstoffen in je lichaam weg te spoelen. Als je van een groene kleur houdt, kun je kiezen voor Malachiet. Malachiet is verwant aan andere op koper gebaseerde mineralen zoals Azuriet. Vervolgens is Pyriet ook een van de populaire edelstenen. Pyriet heeft een gouden kleur. Welk kristal uit de bovenstaande lijst is jouw favoriet? Je kunt andere soorten kristal verzamelen om hun voordelen te proberen door ze te kopen bij een online winkel.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire onderwerpen

Aanbevolen