Wat is helderziendheid? 0 486

Helderziend

Helderziendheid is het vermogen van een individu om via hun buitenzintuiglijke waarneming iets over een persoon, gebeurtenissen, locaties of objecten te weten. Buitenzintuiglijke waarneming, of derde oog in termen van de leek, is een heldervoelend zesde zintuiglijke waarneming van mensen die niet iedereen heeft. Slechts een paar mensen zijn in staat om gebruik te maken van hun innerlijke vermogen om hun zesde zintuig te gebruiken. De meeste van deze mensen die dit unieke gevoel kunnen gebruiken, streven er soms naar om paranormaal begaafden te worden. Zij zijn degenen die gespecialiseerd zijn in het helpen verbinden met je spiritualiteit. Veel culturen over de hele wereld zijn zich hiervan bewust, vooral in het Oosten. Het is echt een geweldig cadeau waarmee je unieke dingen kunt ervaren, zoals het voelen van de geesten van de doden en de zielen van de levenden. Als je het zesde zintuig van je derde oog kunt aanboren, is het het beste dat je andere legitieme paranormaal begaafden benadert. Je moet er meer over leren om er naadloos mee te kunnen leven.

Wat kun je doen met helderziendheid?

Als je in staat bent om je zesde zintuig te ontgrendelen en te gebruiken, kun je gebruikmaken van de energie van andere mensen. Dit betekend dat je kunt ervaren wat ze momenteel voelen alsof het je eigen gevoelens zijn. De meeste helderzienden die het lot van andere mensen kunnen voorspellen gebruiken dit talent. De meeste films laten dit zien in de vorm van een ​​kristallen bol. In het geval van helderziendheid is er geen glazen bol bij betrokken. Wat paranormaal begaafden echt gebruiken zijn zij zelf; hun talent om het onzinnige aan te voelen. Als je aan dit talent kunt werken, kun je dieper op deze ietwat andere dimensie ingaan. Helderziendheid is een geschenk als je het goed weet te gebruiken.

Omarm je talent

Niet iedereen die helderziend is, vindt het leuk. Voor hen is het meer een vloek dan een geschenk. Maar als je dit talent hebt en er interesse in hebt kun je er nuttige informatie over krijgen. Als je er echt een hekel aan hebt dat je je talent voor helderziendheid hebt ontgrendeld, kun je leren hoe je het kunt onderdrukken. Het kan heel moeilijk zijn om het te onderdrukken omdat het een deel van jou en je persoonlijkheid is. Hoe hard je ook probeert, je kunt het niet voor jezelf buitensluiten. Je kunt er alleen mee leren leven. Het is een absolute verspilling van talent om zo’n gevoel te onderdrukken. Denk aan de mogelijkheden die je hebt als je in staat bent om je zesde zintuig te gebruiken en te beheersen; Je kunt je verbinding met je spiritualiteit verder verbeteren en de energie om je heen effectief benutten.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire onderwerpen

Aanbevolen