Boilies kopen 0 454

vis

Boilies kun je kopen in hengelsportspeciaalzaken of online op een vis shop. De prijzen van boilies verschillen nog wel is. De ene boilie is groter dan de andere soms dan ook wel duurder dan de andere. Je kan boilies kopen in zaken van 1 kilo tot soms wel 20 kilo zaken. De prijs van een 1 kilo zak ligt tussen de 2.5 en 7 euro. En de prijs van 20 kilo zakken ligt tussen de 50-80 euro. Zoals je ziet zijn er verschillende prijzen tussen de boilies.

De kwaliteit zit ook veel verschil in bij boilies als je een goedkopere boilie hebt is de kwaliteit waarschijnlijk ook minder. De wat goedkopere boilie gaat de geur sneller van af of de vettigheid gaat eraf. Daarom is niet altijd de beste keus om de goedkopere variant te nemen. De wat dure boilies kun je langer mee omdat ze goed blijven. Dus eigenlijk kun je vaak beter de dure boilie nemen dan de goedkopere want je komt uiteindelijk op hetzelfde neer.

Goedkope boilies kopen

Ja je betaalt meer maar als je 2 zaken goedkope boilies haalt zit je op 7 euro maar als je 1 zak dure boilies haalt waar je langer mee kunt dus vaker kan hergebruiken. Dus de dure boilies zijn kwalitatief beter het ligt er ook aan hoe je met de boilies omgaat natuurlijk. Dan de smaken van de boilies aardbei, chocolade, vanille, hennep boekweit, hot tuna, scopex, pistache  En nog wel wat meer smaken. Er worden ook veel boilies gemaakt door samengeperste zaden dat heet een partikel boilie. 

Partikels boilies worden gemaakt van vogelzaad tot hennep die worden bij elkaar gevoegd. De kleuren van boilies verschilt ook de een is lichter of donkerder dan de andere. Dat heeft ook te maken met hoe ze worden gemaakt en waar. Als je boilies online koopt zit je met verzendkosten van 5 tot 7 euro. Je kunt soms wel beter even naar de lokale viswinkel gaan dan ben je ook nog goedkoper uit. Niet altijd zo maar vaak wel. En als u geen tijd heeft zou ik een online bestelling doen.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire onderwerpen

Aanbevolen