Creatief met steigerbuizen 0 951

Steigerbuizen

Met steigerbuizen en steigerhout kun je ontzettend gave meubels maken. Het fijne van deze materialen is dat het makkelijk is om mee te werken. Iedereen kan een mooie tafel of bank in elkaar zetten. De meubels zijn stevig daardoor kun je de meubels binnen en buiten gebruiken. De meubels van steigerhout en steigerbuizen zijn helemaal hip in een industrieel interieur. En, je kunt steigerhout goedkoop kopen. Lees er hier over.

Stoere tuinmeubels

Van steigerhout en steigerbuizen kun je toffe tuinmeubels maken. Je kunt zelfs een complete set in elkaar zetten. Je kunt een grote tafel met een bankje maken zodat je buiten heerlijk uitgebreid kunt dineren en zitten. Met een bouwplan van het internet kun je in een paar uur een tafel in elkaar zetten. Iets meer werk is het maken van een loungebank. Het toffe van een loungebank is dat je de maten ook helemaal custom made maakt. Zo kun je ervoor zorgen dat de bank precies in je tuin past. Het voordeel van steigerhout is dat het goed tegen verschillende weertypen past. Daarnaast is een bank of tafel van steigerhout en steigerbuizen ontzettend stevig. Je kan een bank prima voor je huis laten staan. Spelende kinderen die op je meubels zitten of een heel groot gezelschap zal ook zeker geen probleem zijn.

Meubels van steigerhout en steigerbuizen

Van steigerhout kun je veel verschillende soorten meubels maken. Naast tafels en banken kun je ook steigerbuizen voor hele andere toepassingen gebruiken. Zo kun je een kledingrek maken van steigerbuizen. Ook leuk is een kapstok van steigerbuizen. Als je veel ruimte hebt dan kun je een hele stellage maken van steigerbuizen waar je kleding ophangt en planken om spullen op te leggen. Alle spullen kun je makkelijk online kopen. Zelfs het kopen van steigerbuizen kun je voordelig online kopen. Steigerbuizen van Tuin-Bouw B.V. zijn snel verkrijgbaar. Het kopen van buiskoppelingen kun je ook bij Tuin Bouw bestellen. Steigerhout kun je ook goedkoop kopen. Zo hoef het maken van hippe steigermeubelen niet duur te zijn.

Hoe moet je spullen monteren

Het werken met steigerbuizen en steigerhout is relatief makkelijk. Je hebt dan ook niet veel,materialen nodig. Zo heb je buizen nodig, buiskoppelingen, hout en schroeven voor het hout. Daarnaast een boor waarmee je de schroeven aan kunt draaien en schroeven in het hout kunt schroeven. De buiskoppelingen zelf hebben dikke schroeven. Die kun je makkelijk aandraaien met een boormachine, het is dan ook niet meer werk dan de koppeling om de buizen schuiven en aanschroeven. Een constructie voor hout kan ook heel simpel. Zo kun je steunlatten aan elkaar maken, extra balkjes voor versteviging en de latten er bovenop. Waarbij dit voor een tafel extra makkelijk is geld voor een bank hetzelfde principe maar doe je natuurlijk meerdere kanten om een bank te bedekken.

 

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire onderwerpen

Aanbevolen