Alles wat je nodig hebt in je luiertas – alleen Essentials 0 454

Pasgeboren baby luiertas essentials bestaan ​​uit veel dingen, aangezien een luiertas van vitaal belang is in je dagelijks leven. Jut en Juul verzorgt alle benodigdheden van je baby. Of het nu op reis is of zelfs een eenvoudig uitje, luiertassen spelen altijd een rol bij het verlichten van dingen en het maken van uw algehele ervaring veel aangenamer, zowel voor de baby als voor u. Beginnend met de basis, moeten de essentials van de luiertas voor pasgeboren baby’s zorgvuldig worden bekeken. Een luiertas, is een opbergtas met meerdere vakken die groot genoeg zijn om alles op te bergen wat iemand nodig heeft die voor een baby zorgt tijdens een typisch kort uitje.

Luiers

Deze rugzakken zijn niet altijd speciaal gemaakt voor luiers; elke tas met goede zakken die tussen de schoolrugzak van een kind en een pro-campingrugzak voor volwassenen zit, kan worden gebruikt. Luiers zijn het meest voor de hand liggende geval. Een redelijke vuistregel is om genoeg mee te nemen voor 1-2 dagen uitstapjes van enkele uren. Afhankelijk van de leeftijd van je kind, moet je zijn of haar luier gemiddeld om de twee uur verschonen, dus 10-12 luiers is een redelijk aantal. Als je voor een lange tijd weg bent, neem dan natuurlijk meer mee!

Doeken en dekens

Doeken en zachte dekens zijn daarbij een grote hulp. Deze worden gebruikt om het kind er stevig in te wikkelen, zodat alleen het hoofdje te zien is. Als je op vakantie gaat, ligt de rest van hun lichaam lekker knus in de deken, wat de jongste baby’s kan helpen het gevoel te krijgen dat ze nog in de baarmoeder zitten, wat een comfortabele nachtrust biedt voor zowel de ouder als de baby.

Rompers

Maar een van de meest cruciale elementen van de essentials van de luiertas voor pasgeborenen, die soms over het hoofd wordt gezien, is zonder twijfel de kleding. Rompers, een nauwsluitend, lichtgewicht kledingstuk uit één stuk met mouwen die de benen vrijlaten en in het kruis worden vastgemaakt met drukknopen, behoren tot de meest comfortabele kleding die een baby zou kunnen dragen. Rompers worden door baby’s gedragen om hun luiers te verbergen, en zijn daarom des te belangrijker voor luiertassen. Deze gedurfde rompertjes met grijze sterren zijn een uitstekende keuze voor de perfecte luiertassen. Breed aan de onderkant om gemakkelijk te kunnen luieren, ze zouden een prioriteit moeten zijn in je luiertassen.

Doekjes en voeding

De essentials voor de luiertas voor pasgeborenen zijn onder andere luiers, maar vergeet niet om ook doekjes en luieruitslag medicatie in te slaan. Back-ups (van luiers, doekjes en babykleertjes) zijn ook een goed idee om mee te nemen in geval van nood. Ook de voeding van de ouders is cruciaal! Het is nooit een slecht idee om meer snacks mee te nemen dan je denkt nodig te hebben.

Speelgoed, snacks en overig

Extra speelgoed is een must voor de baby. Zorg ervoor dat je zijn of haar favoriete spullen inpakt, want ze kunnen zelfs de hele reis van een baby maken of breken. Voor een baby die oud genoeg is, moeten snacks een prioriteit zijn, aangezien de kleintjes altijd honger hebben. Poepzakjes, aankleedkussens en EHBO-kinderen maken ook deel uit van de basisbenodigdheden voor pasgeboren babyluiers.

Als het gaat om nieuwe baby’s, kunnen er veel onbekende gebieden zijn, dus u moet uw perfecte checklist vinden voor de essentials van uw pasgeboren baby’s luiertas. Met vragen kunt u ook altijd terecht bij een van onze medewerkers. Bekijk snel Jut en Juul’s assortiment en maak uw eigen checklist!

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire onderwerpen

Aanbevolen