Een Tempur hoofdkussen voor iedereen die uitstekend wil slapen 0 437

kussen

Een hoofdkussen, bijna iedereen gebruikt er wel een bij het slapen. Er zijn echter verschillende soorten hoofdkussens. Je hebt kussens voor rugslapers, zijslapers en buikslapers. Hoe slaap jij? Welk kussen is voor jou het ideale hoofdkussen? Welke houding je ook aanneemt tijdens het slapen, er is altijd een Tempur hoofdkussen beschikbaar voor jou. Wat maakt een Tempur hoofdkussen speciaal?

Wat maakt een Tempur hoofdkussen speciaal?

Een Tempur hoofdkussen is gecreëerd voor een ergonomische ondersteuning van het hoofd en nek tijdens het slapen. Tempur hoofdkussens worden met milieuvriendelijke en bacterie verlagende bestandsdelen vervaardigd. Immers een hoofdkussen is datgene waar je je hoofd op legt. Dit moet zoveel mogelijk vrij van bacteriën en schimmels blijven. De binnenkant van het kussen mag dan ook niet gewassen worden en dien je zo min mogelijk met vocht in aanraking te laten komen. Slechts luchten is voldoende.

Rugslaper, zijslaper en buikslaper

Als je slaapt is het belangrijk dat je ruggenwervels goed op een rechte lijn liggen. Als dat niet zo is kan je ernstige nek en rugklachten ontwikkelen. Iedereen slaapt in zijn eigen favoriete houding. Iemands hoofd ligt ten opzichte van zijn romp anders bij een Rugslaper dan bij een zijslaper of buikslaper. Ook is de breedte van je schouders een belangrijke factor Hoe hoog het kussen moet zijn. Tempur heeft voor iedere slaper wel een ideaal kussen. Aangezien je matras hier ook een invloed op heeft is het aan te raden om dit goed op elkaar af te stemmen.

Een goed passend hoofdkussen bij de houding Hoe je slaapt is cruciaal om nek en rugklachten te voorkomen. Tempur hoofdkussens worden voor iedere slaper gemaakt. Het kussen zorgt voor een ergonomische slaaphouding die goed is voor rug en nek.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire onderwerpen

Aanbevolen