Welke spullen heb je nodig voor je baby? 0 776

Welke spullen heb je nodig voor je baby

Een baby heeft veel spullen nodig. Het kopen ervan is misschien wel één van de leukste dingen die je kan doen tijdens de zwangerschap, waardoor je soms onnodig veel spullen zal kopen. Maar wat heb je echt nodig voor je eerste kind?

De kinderwagen

Een van de eerste grote aankopen die je al snel moet doen is een kinderwagen. Het is iets wat je intensief zal gebruiken en dus belangrijk dat je goed op verschillende punten let. Denk aan jou en je partner zijn of haar lengte, willen jullie de kinderwagen inklappen, nemen jullie kinderwagen mee in de auto, op welk ondergrond zal er veel gelopen worden met de kinderwagen? Dat zijn dingen waar je rekening mee moet houden met de aanschaf van een kinderwagen.

Het bedje

Iets anders wat je meteen nodig zal hebben is een wiegje of een ledikant. Een wiegje is alleen goed voor de eerste paar maanden van de geboorte. Een ledikant kan veel langer mee, namelijk wel tot je kind 2,5 jaar oud is. Let bij de aanschaf op verschillende punten zoals de afmeting, afwerking, de bodem, het matras, bekleding, zijwanden en spijlen.

Een babybox

Een babybox kan heel handig zijn. Een babybox is een veilige plek voor je baby in je woonkamer. Het zorgt ervoor dat je even je handen vrij kan maken, om andere dingen te doen zonder de hele tijd om te kijken naar je baby. Denk bijvoorbeeld aan dat je even kan koken, even naar boven kan lopen om de was te doen of even de deur kan openen.

De verzorging

Ook iets wat niet onbelangrijk is, is babyverzorging. Denk aan babymassageolie, zonnebrandcrème speciaal voor baby’s, billendoekjes, zalf en een baby kam of borstel. Ga voor producten die vriendelijk zijn voor de huid van de baby, dus parfumvrij en vrij van andere agressieve ingrediënten.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire onderwerpen

Aanbevolen