Vier momenten om een tegeltje cadeau te geven 0 177

Je hebt een supertof cadeau idee, namelijk het zelf ontwerpen en laten bedrukken van een tegeltje, maar je weet niet voor welke gelegenheid dit een leuk cadeau is om weg te geven. Wij helpen je graag met het uitkiezen van vier leuke momenten om een tegeltje cadeau te geven aan een vriend, vriendin, familielid of een leuke collega.

Baby

Hebben vrienden pas een baby gekregen en ga je binnenkort op kraamvisite? Dan is het geven van een zelf ontworpen bedrukt tegeltje een super leuk kraamcadeau. Je kunt een tegeltje zelf van begin tot einde ontwerpen, bijvoorbeeld met een roze of blauwe achtergrond voor een meisje of jongen. Je kunt echter ook gebruik maken van een bestaand ontwerp van de website om daar je persoonlijke details aan toe te voegen, zoals de geboortedatum, de lengte, gewicht en de volledige naam van de baby. 

Verjaardag

Is je beste vriend of vriendin jarig? Geef dan een cadeau wat ze niet snel zullen vergeten. Zelf een tegeltje ontwerpen voelt voor de ontvanger erg speciaal omdat diegene weet dat je er veel tijd en moeite in hebt gestoken om dit cadeau te ontwerpen. Zeker als je het ontwerp persoonlijk maakt door foto’s, quotes of een leuke herinnering aan het tegeltje toe te voegen. 

Afscheid

In een bekend liedje wordt gezongen ‘afscheid nemen bestaat niet’. En inderdaad… Afscheid nemen bestaat ook niet. Je zult mooie momenten altijd koesteren en je zult herinneringen zeker niet vergeten als je een mooi bedrukt tegeltje met een bepaalde herinnering erop cadeau krijgt. Denk hierbij aan een toffe foto of een mooi persoonlijk gedicht dat gericht is aan die persoon. Een veel mooier cadeau kun je niet krijgen. Ontwerp jij een mooi foto tegeltje voor een collega die afscheid neemt? Dan is dat een prachtig cadeau om afscheid mee te nemen of om met pensioen te gaan. 

Jubileum

Bij bepaalde momenten in het leven hoort een blijvende herinnering. Een jubileum is daar een goed voorbeeld van. Denk bijvoorbeeld eens aan de vijfentwintig jarige trouwdag van je ouders, de vijftigste verjaardag van je tante of je oma die pas vijfentachtig jaar is geworden. Dit zijn allemaal momenten waarbij het geven van een zelfbedrukt tegeltje een blijvende herinnering voor de ontvanger vormt. Via de Tegeltjesfabriek.nl kun je deze tegeltjes zelf ontwerpen, controleren en laten bedrukken op keramiek in een formaat naar keuze. Vervolgens zal het tegeltje uiterlijk de volgende werkdag verstuurd worden. 

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire onderwerpen

Aanbevolen