Originele kraamcadeaus voor jouw collega 0 1457

kraamcadeaus

Is jouw favoriete collega in verwachting of pas bevallen en ben je op zoek naar een origineel cadeau? Zoek dan niet verder! Wij zijn dol op het zoeken naar cadeaus die je normaal gesproken niet zo snel zou verwachten. Natuurlijk is iedereen in staat om een leuk rompertje, shirtje, rammelaar of knuffeltje cadeau te geven, maar waarom zou je geen prachtig aandenken geven? Iets waar ze over 5 jaar nog liefdevol naar kan kijken en niet in een zak vol ‘vergeten voorwerpen’ belandt? In dit artikel gaan we in op een aantal originele kraamcadeaus voor jouw collega. Dus ga er goed voor zitten en laat je inspireren!

Een echt kunstwerk

Een kraamcadeau staat al snel in het teken van de baby. Maar waarom zou je de nieuwbakken mama niet verwennen met een blijvend aandenken? Kunst van artihove.nl is hier uitermate geschikt voor. Hier vind je allerlei verschillende kunstwerken die jouw collega vast en zeker kan waarderen. Het grootste voordeel van een kunstwerk is dat deze tijdloos is. Zo geef je een aandenken voor het leven.

Wil je kunst cadeau doen? Houd er dan wel rekening mee dat smaken verschillen. Vaak maken mensen de fout om op zoek te gaan naar iets wat zij mooi vinden en denken daardoor niet meer aan degene die het cadeau mag ontvangen. Leef je daarom goed in en bedenk wat haar interesse zal wekken. Dan weet je zeker dat het cadeau straks met een glimlach wordt ontvangen. Wist je dat kunstwerken tegenwoordig ook vaak als afscheid collega geschenken worden gegeven? Dat is dan ook niet voor niets, want zo geef je jouw collega een aandenken aan de werktijd. Of dat nu is omdat ze 4 maanden met zwangerschapsverlof gaat of omdat ze een andere uitdaging heeft gevonden, het idee en het gevoel blijven hetzelfde.

Lieve kaartjes voor in de kraamweek

Als moeder weet je natuurlijk maar al te goed hoe pittig de eerste weken met een newborn zijn. Je moet niet alleen ontzettend wennen aan elkaar en het nieuwe ritme, maar ook de op hol geslagen hormonen, kraamtranen en slapeloze nachten zijn geen feestje. Dan is het fijn om iedere dag even een complimentje te ontvangen. Maak daarom een pakketje met verschillende lieve kaartjes, waarbij ze iedere dag een nieuwe envelop mag openen. Een cadeau wat weinig kost, maar zeker gewaardeerd zal worden.

Een mooi beeldje

Ben je op zoek naar iets wat ze op de schoorsteenmantel kan zetten als aandenken? Overweeg dan de aanschaf van een bronzen beeldje. Deze zijn niet alleen zeer stijlvol en tijdloos, maar kunnen ook nog eens deze bijzondere periode symboliseren. Bronzen beelden zijn in alle soorten en maten verkrijgbaar, waardoor je er altijd wel één vindt die bij jouw collega past.

Massage

9 maanden zwangerschap, bevallen en slapeloze nachten doen niet veel goeds voor het vrouwelijk lichaam. Naast de prachtige sculpturen die je misschien cadeau wilt doen is het daarom ook belangrijk om aan de mama’s gemoedstoestand te denken. Een nieuwbakken mama heeft vaak maar één grote wens: een paar uurtjes me-time. Even alle tijd voor jezelf en genieten. Met een massage, een make-over of een cadeaubon voor de kapper doe je haar dan ook zeker een groot plezier.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire onderwerpen

Aanbevolen