3 dingen die iedere vrouw altijd kwijt is 0 776

3 dingen die iedere vrouw altijd kwijt is

Iedere vrouw kent het wel, van die dingen waar je standaard al meerdere items van in huis haalt en die toch binnen de kortste keren lijken te verdwijnen. Alsof er kaboutertjes door je huis of kantoor wandelen. Wat je ook doet, hoe zorgvuldig je het ook opberg en met hoeveel goede voornemens je ook komt, binnen enkele dagen lijkt hier alweer niks van terecht zijn gekomen. Hoe het komt? Joost mag het weten! Gelukkig ben je niet de enige. Heel veel vrouwen ervaren dezelfde struggles. Niet alleen in huis, maar ook op kantoor. In dit artikel schetsen we 3 herkenbare situaties van dingen die je als vrouw altijd kwijt bent én proberen we tegelijkertijd een passende oplossing te vinden. Dus ga er goed voor zitten en wie weet raak jij deze spulletjes voortaan nooit meer kwijt!

1.    Pennen

Dit is met stipt op nummer één de grootste irritatie als het gaat om spullen die altijd kwijt zijn. Pennen, hoeveel je er ook koopt, ze lijken altijd een eigen leven te gaan leiden. Altijd als je gebeld wordt en er dient iets opgeschreven te worden, is er geen spoor meer te vinden van de honderden pennen die ergens in huis of kantoor moeten slingeren. Hoe vaak heb je wel niet verlekkerd naar de producten van pengraveren.nl gekeken? En telkens weer kwam je tot de conclusie dat een dure pen het in jouw huishouden niet waard is, omdat deze na enkele dagen weer verdwijnt.

Toch kan de aanschaf van een luxe pen wel degelijk de oplossing bieden. Zodra je meer geld aan een item uitgeeft, ben je er logischerwijs ook een stuk zuiniger op. Opvallend is immers dat je vooral spullen kwijtraakt die relatief weinig kosten. Een duur product zal je minder snel verliezen. Daardoor kan een luxe Parker pen van Pengraveren.nl ook helemaal geen gek idee zijn. Laat hem vervolgens nog gratis graveren met naam of opdruk van jouw bedrijf en anderen zullen deze ook nog eens minder snel in hun zak steken!

2.    Missing Socks

Oh, sokken. Na iedere wasbeurt lijkt het weer hetzelfde liedje te zijn. Altijd zijn er weer een paar vermiste exemplaren. Terwijl je zeker weet dat ze als paar de wasmachine in gingen. Na verloop van tijd blijven er altijd een heel stel enkele sokken over. En hoe lang deze ook in het washok blijven liggen, hopend op het terugvinden van hun maatje, het lukt bijna nooit meer om een paar te maken. Uiteindelijk belanden de meeste enkele sokjes dan ook in de prullenbak, waarna je weer nieuwe sokken kunt kopen en de vicieuze cirkel rond is.

Wil je er zeker van zijn dat je jouw sokken voortaan weer terug zal vinden? Kies er dan voor om ze samen in een waszakje te wassen. Het lijkt misschien veel werk, maar hierdoor voorkom je wel dat sokken zoek raken en daar bespaar je uiteindelijk veel geld mee.

3.    Haarelastiekjes

Iedere vrouw met lang haar herkent wel de dagelijkse strubbelingen met haarelastiekjes. Telkens weer koop je een grootverpakking elastiekjes en na enkele maanden lijken ze allemaal verdwenen te zijn. Bijna vergelijkbaar met de vermiste pennen: altijd als je ze nodig hebt, zijn ze als sneeuw voor de zon verdwenen. Gelukkig is er ook een vergelijkbare optie. Waar je Cross pennen bij Pengraveren.nl aanschaft, zodat je hier hopelijk zuiniger mee omspringt, kan je ook voor een duurder haarelastiekje kiezen.

Een duur haarelastiekje? Bestaan die dan? Jazeker! Denk bijvoorbeeld aan de zogenaamde ‘scrunchie’. Dit is een kleurrijk haarelastiekje die ook als accessoires om de pols of tas kan dienen. Bovendien valt hij een stuk meer op dan een standaard zwart elastiekje, waardoor je deze hopelijk minder snel verliest.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire onderwerpen

Aanbevolen