Laat je verrassen door lamellen 0 1243

lamellen vrouw

Al jaren bewijzen lamellen hun gemak en gebruiksvriendelijkheid. Ze zijn betaalbaar, stralen sfeer uit en gaan jaren mee. Lamellen ouderwets? Allang niet meer! Wij vertellen graag over de meest uiteenlopende mogelijkheden die lamellen bieden. Niet alleen voor op kantoor of in de woonkamer, maar ook voor andere ruimten in huis of kantoor. Lees gauw verder en laat je inspireren!

Kies kant en klare lamellen

Eerst een waarschuwing vooraf, door het grote aanbod kan het voorkomen dat je aan het twijfelen raakt over je keuze. Gelukkig zijn er dan experts die jou op weg kunnen helpen. Daarover later meer. Eerst zetten we de diverse lamellen even uiteen. Zo heb je alleen keuze uit verschillende kleurgroepen. Kies je voor rustieke zandkleuren? Frisse witte tinten? Of stoerdere donkere kleuren? Het is maar net welke uitstraling je wilt creëren. Welke afmeting heb je nodig? Het is goed om dit vooraf op een rijtje te hebben. Kant en klare lamellen zijn ideaal wanneer je een standaard afscherming van ramen zoekt die overal hetzelfde is. De meest verkochte lamellen zijn de kunststof lamellen in het pakket ‘Smart’. Hier zit een rail van 89 mm bij. Kies online simpel de juiste hoogte, breedte en kleur. Makkelijk besteld en simpel opgehangen. De reeks Smart biedt veel meer opties. Zo kun je ook gaan voor een losse aluminium rail die eenvoudig is in te korten. Zo kun je precies de afmetingen kiezen die jij voor ogen hebt.

lamellen wit

Vraag maar raak

Liever wat aanvullende informatie alvorens je een bestelling doet? Dat is geen probleem! De specialisten van Raamdecoratie.com staan je graag te woord. Bijvoorbeeld via mail of telefonisch. Zij kennen het assortiment lamellen als hun broekzak en dus kunnen ze precies vertellen welke lamellen er bij jouw specifieke wensen passen. Wellicht komen jullie wel tot een heel andere raamdecoratie, juist hiervoor is het goed om je wensen voor te leggen aan een specialist. Je zult niet de eerste zijn die op een heel ander product uitkomt dan je vooraf in je hoofd had. Dus laat je adviseren en je weet zeker dat jij direct de juiste bestelling maakt. Wel zo’n fijn gevoel.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire onderwerpen

Aanbevolen